2 Haziran 2010

ERZİNCAN: Refahiye Spor 4 Nijeryalı Futbolcu ile Anlaştı

Erzican Refahiye spor 4 Nijeryalı futbolcu transfer ederek tarihe geçti. Sporcuların Refahiye’ye gelişleri davul zurna eşliğinde oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Çok sayıda vatandaşımızın karşıladığı futbolcular ilçe merkezindeki gezintide aşırı ilgi karşısında şaşkınlığa uğradılar.

Konu hakkında görüşlerini açıklayan kulüp başkanı Abdulkadir CAN “ Yabancı transferine bu kadar ilgi olacağını tahmin etmediklerini, hemşerilerimizin ilgisi misafirperverlikleri sporcuları duygulandırmış ve memnuniyetlerini belirtmişlerdir. İnşallah bu durum ilçemizin dışarıya açılmasına bir vesile olacaktır. Zaten kendilerinin ifadelerinde de Refahiye insanını çok sevdiklerini gerek Türkiye gerekse ülkeleri Nijerya da her toplumda bunu dile getireceklerini söylediler. Bu bizim için gurur verici bir olaydır. Kulüp tarihinde ilkleri yaşatmaya devam edeceğiz. İnşallah geçen sezon kaçırdığımız şampiyonluğu bu sene yakalayacağız.2010 2011sezonu altyapı çalışmalarımıza hız vererek en az iki kategoride müsabakalara katılacağız. Tüm gençlerimizi ve çocuklarımızı spora teşvik edeceğiz. Refahiye artık sporcu ordusu haline gelecek ve bununla söz sahibi olacaktır. 
Bu başarılarımızın devam etmesi için tüm işadamı ve Refahiye sevdalısı hemşerilerimizin desteklerine ihtiyacımız var. Bugüne kadar nasıl bizleri yalnız bırakmadı iseler bundan sonrada aynı ilgiyi gösterilirse memnun oluruz. Ayrıca Nijeryaları futbolcuların transferinde bizlere yardımcı olan menajer Ali Zengine teşekkürlerimizi sunuyoruz.’ Diyerek sözlerine son verdi.

haber:refahiyespor.org

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi