30 Haziran 2010

ELAZIĞ: TÜFAD'da Antrenör Gelişim Semineri

             
Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şubesiyle ortaklaşa düzenlediği Antrenör Gelişim Semineri 28.06.2010 tarihinde Fırat Üniversitesi Mustafa Temizer Konferans salonunda yapıldı.
Açılış konuşmasını Tüfad. Elazığ Şube başkanı sayın Münir YILMAZ yaparken, seminere katılmayanların iki yıl hiç bir takımda görev yapamayacağını hatırlatarak, Tüfad. ın çalışmaları hakkında bilgi verdi.
              
Seminere TFF Eğitim departmanları Taner ÖCAL ve Sinan BOZKURT eğitmen olarak katılmıştır günümüz futbolunda gelişen Teknik, taktik, ve Alt yapılar hakkında ilimiz antrenörlerini bilgilendirmişlerdir.
Türkiye Futbol Federasyonu eğitim Dairesinin seminer programında olan Panele katılan TFHGD Başkanı Sayın Metin ÇAKAREL Hakemler ve Gözlemcilerin Futboldaki Tehditler ve Fırsatlar hakkındaki görüşlerini anlattı. İlimiz amatör Kulüplerinden Yol spor Kulübü başkanı sayın murat KUM'da aynı konu hakkında amatör yönetici olarak fikrini beyan ederken, müessese takımlarının avantajlarını belirtti. Panele İlimiz yerel Basınının düşüncelerini de sayın Coşkun KAMAÇ acıklarken amatörümüzdeki şiddetin önlenmesi için alınacak tedbirleri anlattı. Antrenör Camiası ve Derneğimiz adına Eyüp YILDIRIM panele katılarak antrenörlerin yaşadığı zorlukları, fırsat ve tehditleri anlatarak konuşmasını bitirdi. Panel sunucusu Sayın Ercan GÜR'de Futbolun artık dünyada bir rant kapısı olduğunu anlatırken Dünya Kupasına katılamamızdan dolayı ülkemizin 40 milyon dolar kaybettiğini söyleyerek panelin kapanışını yaptı.
              
Seminer öğlen sonrası bölümde futboldaki gelişmeler ve idman programlarının proğranlanması konusu işlenerek sertifika dağılımıyla seminer sona erdi.
              
Semineri ASKF başkanlığına seçilen sayın Şahin ŞERİFOĞULLARI ve ASKF genel sekreteri Mustafa GÜR 'de bir müddet izleyerek seminerin ilimiz antrenörleri için hayırlı olmasını dileyerek seminerden ayrıldılar.













Sami TÜRKMEN

1 Yorum:

Ahmet can dedi ki...

İlimiz antrenörlerine hayırlı olsun ilimiz futboluna katkı sağlayacağına inanıyırum
sami hocam sende sağol ildeki her faaliyeti sayende duyuyor basından izliyoruz
selamlar

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi