3 Mart 2010

ADANA: Kozan, Maliye’yi Gözüne Kestirdi


Amatör Süper Lig’de aldığı başarılı sonuçlarla yeniden liderliğe uçan Kozan Belediyespor, Cumartesi günü saat 14.00’de Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda konuk olacağı Maliyespor’u gözüne kestirdi. Bir hafta önce Kuzey Adanaspor engelini 6-2 gibi farklı skorla geçen Turuncu-Yeşilli ekip, bu başarısını Maliyespor önünde de devam ettirmek istiyor.

Lige şampiyonluk düşüncesiyle girdiklerini ve bu hedefe ulaşabilmek adına takımında herkesin üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getirdiğini belirten Kozan Belediyespor’un genç Antrenörü Erdem Erol, “Bir hafta önce Kuzey Adanaspor önünde başarılı futbolumuzu farklı skorla bütünleştirdik. Ligde kolay maç yok. Bu sezon oluşturduğu güçlü kadrosuyla tüm dikkatleri üzerine çeken Maliyespor önünde şartlar ne olursa olsun galip gelmek istiyoruz. Maçın centilmence başlayıp ve aynı güzellikte bitmesi adına üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Burhan Sürer Çıkış İstedi
Amatör Süper Lig’de bu yıl inişli çıkışlı grafik çizen Hadırlıgücü’nde tecrübeli Antrenör Burhan Sürer, Pazar günü saat 13.30’da Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda oynayacakları Anadolu 19 Mayısspor karşılaşmasını kayıpsız geçmeyi hedeflediklerini söyledi. Bu maçı kayıpsız geçerek ligde çıkışa geçmek istediklerini belirten Sürer, “Geride bıraktığımız hafta sağanak yağış nedeniyle tehir edilen bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandık. Centilmence mücadele ederek sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz” dedi.

Kuzey Adanaspor’da Seyhan Mesaisi Sürüyor
Amatör Süper Lig’de geride bıraktığımız haftada lider Kozan Belediyespor’a 6-2 gibi farklı skorla yenilerek taraftarlarına adeta hayal kırıklığı yaşatan Kuzey Adanaspor, Cumartesi günü saat 12.00’de Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda oynayacağı Seyhan Belediyespor karşılaşmasına yoğun bir tempoda hazırlanıyor.

Kulüp Başkanı Eyyub İnanır, tecrübeli Antrenör Cemil Arıkan ve ekibinin futbolcularını bu maça en iyi şekilde motive ettiğini söyledi. Seyhan Belediyespor engelini kayıpsız geçerek Kozan farklı yenilgisini telafi etmek istediklerini dile getiren İnanır, “Bizler gibi, rakibimizde genç bir kadroya sahip. Maçı izlemeye gelecek olan futbolseverlere iyi bir karşılaşma izlettirmek arzusundayız” dedi.

Sunme: Hedefimiz Bu Kez Üç Puan
Amatör Süper Lig’de Anadolu 19 Mayıspor ve Gençlerbirliği beraberlikleriyle ilk puanlarını toplayan Denizlispor, Pazar günü saat 11.30’de Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda karşılaşacağı Yüreğirspor önünde galibiyet hedefliyor. Kulüp Başkanı Alparslan Sunme, üst üste alınan yenilgiler sonrasında Anadolu ve Gençlerbirliği beraberliklerin ilaç gibi geldiğini söyledi. Pazar günü oynayacakları Yüreğir önünde galip gelerek ilk galibiyetlerine ulaşmayı arzuladıklarına dikkat çeken Sunme, “Geçen sezon aslanlar gibi mücadele ederek Amatör Süper Lig’e adım atmıştık. Yüreğirspor maçına en iyi şekilde hazırlanmaktayız. Her maçta olduğu gibi bu maçta da centilmence mücadele edeceğiz” dedi.

Yıldız: Başarımız Devam Etmelidir
Amatör Süper Lig’de Kuzey Adanaspor ve Seyhan Belediyespor karşılaşmalarını galibiyetle kapatan Çukurova Üniversitesi, bu başarısını Pazar günü saat 13.30’da Buruk Stadı’nda oynayacağı Buruk Belediyespor karşılaşmasıyla sürdürmek istiyor.

Yeşil-Beyazlı ekibin genç Antrenörü Nuri Yıldız, Kuzey Adanaspor ve Seyhan Belediyespor galibiyetleriyle ligde üst sıralar için umut tazelediklerini belirterek, “Bu başarımızı Buruk önünde de devam ettirmeliyiz. Takım olarak inançlı ve kararlıyız. Hem Kuzey Adanaspor hem de Seyhan Belediyespor önünde oynanılan futbol ve alınan galibiyet bizleri mutlu etmiştir” dedi.

Haber: Hamza GÜNGÖR

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi