4 Şubat 2010

MERSİN: Mezitli Belediyesi'nden Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı


Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım Spora destek sözünün arkasında durdu. Salona girişte büyük bir tezahüratla karşılanan başkan Yıldırım, Mezitli’deki tüm amatör spor kulüplerinin yanlarında olacakları müjdesini verdi.                                      

Mezitli Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, İlçe emniyet Müdürü Salim Yavuz, Gençlik ve Spor il müdürü Emrullah Taşkın, Gençlik ve Spor İlçe müdürü Vedat Uraslı , Mersin Amatör Spor Kulüpleri Bşkanı Mithat Ertaş, TUFAD Başkanı Mehmet Ali Cömert, Belediye Meclis üyeleri, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mezitli Davultepe Mahallesi kapalı spor salonunda düzenlenen etkinlikle, Mezitli Belediye Spor Okulu , Mezitli İlçe Spor Kulübü Mezitli Spor, Kale Spor, Davultepe Spor ve Tece Amatör Spor kulüp’lerine    malzemeleri verildi. Etkinlik Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Uğur Taş’ın açılış konuşmasıyla başladı, daha sonra Mersin Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Mithat Ertaş kısa bir konuşma yaptı. Ertaş konuşmasında “ Bu gün Mezitli’de bir ilki yaşıyoruz. Sayın başkanım gerek belediye başkanı olmadan önce gerekse de olduktan sonra spora olan desteğini hiç esirgemedi. Özellikle Amatör sporun sıkıntılarını çok iyi bilen başkanımızın bugün burada yaklaşık üç yüzün üzerinde sporcumuza malzeme vermesi önemli bir başlangıçtır. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda bu rakam çok daha yükseklere ulaşacaktır. Gençliğe ve spora yapılan yatırım geleceğimize yapılan bir yatırımdır. Burada bir kez daha sevgili belediye başkanımıza şahsım ve federasyonumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Sporu ve sporcu dostu herkesi yürekten selamlayarak sözlerine başlayan başkan Uğur Yıldırım, Amatör sporun ve sporcunun sorunlarını yakından bildiğini, yerel yönetimlerin daima amatör spora destek olması gerektiğini vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti “ Bu gün burada bulunan arkadaşlarımızın malzeme sıkıntısını bir nebze gidermiş olmanın gururu ve mutluluğunu yaşamaktayım. Bu mutluluğu yaşamamızda emeği geçen meclis üyesi arkadaşlarıma hocalarımıza, sporcularımıza kısacası emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Spor gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirdiği en güzel uğraştır. Özellikle global krizin yaşandığı, işsizlik sayısının arttığı bu dönemde gençlerimizi kahve köşelerine mahkum etmemek biz yöneticilerin ellerindedir. Gençlerimize spor yapabilecekleri alanlar yaratarak onları bu alanlara yönlendirmek birinci hedefimiz olmalıdır” diyen başkan Yıldırım gençlerin öncelikli olarak okullarını en iyi şekilde tamamlamaları gerektiğini, yarınlarda ülkelerine, topluma ve ailelerine yararlı bir birey olacaklarına yürekten inandığını belirtti. Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, önümüzdeki yıllarda da Mezitli Belediyesi olarak amatör spora gereken desteği sağlayacaklarının müjdesini verdi.

Mezitli Kaymakamlığı olarak ilçemizde kurulacak tüm spor tesisleri için gerekli çalışmaların destekçisi olacaklarını belirten Mezitli Kaymakamı   Kamil Kıcıroğlu tüm sporculara okul ve spor hayatında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından sporculara malzemeleri teslim edildi.

Haber: Murat ALTINÖZ

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi