6 Şubat 2010

ADANA: Buruk İddialı


Amatör Süper Lig’de bulunan Buruk Belediyespor, Pazar günü saat 13.30’da kendisine ait statta ligin önemli ekiplerinden Hadırlıgücü’nü ağırlayacak. Genel Kaptan Kadir Palabıyık, genç Antrenör Murat Polat’ın önderliğinde bu maça iddialı bir şekilde hazırlandıklarını söyledi. Hadırlıgücü’nün son yıllarda ortaya koyduğu mücadelesiyle Amatör Süper Lig’e renk kattığını belirten Palabıyık, “Saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde değerlendirerek bu maçtı kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

2. Küme İçin Geriye Sayım
Adana ASKF Genel Başkanı Ali Gülleri, 2.Amatör Küme karşılaşmalarının 13-14 Şubat 2010’da başlayacağını söyledi. 3 grupta 24 takımın kıyasıya bir mücadele içerisinde olacağını dile getiren Gülleri, gruplarında ilk iki sırayı alan kulüplerin 1.Amatör Küme’ye adım atacağını hatırlattı. Amatör Süper Lig’de maçların kıran kırana devam ettiğini ve 1.Amatör Küme’de gruplarında şampiyonluğa ulaşan Karataş Belediyespor, TEKSpor ve Köy Hizmetlerispor’un, yöneticilerini, antrenörlerini ve futbolcularını da kutlayan Gülleri, “Şimdi bu heyecan için 2. Amatör Küme’de geriye sayım başladı. Maçların centilmence başlayıp ve aynı güzellikte bitmesi için herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Sporda alınacak netice kadar dostluğunda önemli olduğu unutulmamalıdır” dedi.

İdmanyurdu İzmir yolcusu
Bayanlar Futbol Süper Lig’de mücadele eden İdmanyurdu, Pazar günü deplasmanda oynayacağı İzmir Konak Belediye maçı için bugün akşam saatlerinde kentten ayrılacak.

Milli takım karşılaşmaları için 15 gündür futbola uzak kaldıklarını ve Antrenör M.Tevfik Işık’ın bunu en iyi şekilde değerlendirdiğini belirten Kulüp Başkanı Metin Taylancı, “Bu sezon takımımız ilk defa tam kadro olarak bu maça çıkacak. Ayrıca Milli takım formasını giyerek bizleri gururlandıran Aslı ve Eylül, Antalya’dan İzmir’e gelerek Pazar günkü maçta forma giyecekler” dedi.

İzmir Konak Belediye karşılaşması sonrasında Adana’da Antalyaspor’u ağırlayacaklarına dikkat çeken Taylancı, “Bu iki maçı da kayıpsız kapatarak ligde iyi bir konuma gelmeyi hedefliyoruz. Yönetim olarak takımımızı ayakta tutabilmek adına var gücümüzle mücadele etmekteyiz. Antrenör Işık ve sporcu kızlarımıza güvenimiz tamdır” diye konuştu.

Kanalufuk Beğenildi
1.Amatör Küme A-Grubu’nda bu yıl istediği şampiyonluğa ulaşamayan Kanalufukspor, yine de ortaya koyduğu mücadelesiyle beğenildi. Tecrübeli Antrenör Mustafa Çetin, bu sezonun acısıyla tatlısıyla geride kaldığını ve Pazar günü saat 14.00’de Muharrem Gülergin Stadı’nda oynayacakları Şakirpaşaspor karşılaşmasını galibiyette kapatmak istediklerini söyledi. Futbolcularını bu maça en iyi şekilde hazırladığına dikkat çeken Çetin, “Sahaya mutlak galibiyet için çıkacağız” dedi.

Bakır ve Arıkan’ı ÇÜSK telaşı sardı
Amatör Süper Lig’de geride bıraktığımız haftada son dakikada yediği şok golle lider Gençlerbirliği’ne 3-2 yenilen Kuzey Adanaspor, bu maçı unuttu ve Pazar günü saat 12.00’de Muharrem Gülergin Stadı’nda oynayacağı Çukurova Üniversitesi karşılaşmasına motive olmaya çalışıyor.

Genel Kaptan Sezgin Bakır ve tecrübeli Antrenör Cemil Arıkan, üst üste aldıkları galibiyetler sonrasında gelen Gençlerbirliği yenilgisini unuttuklarını ve artık ÇÜSK maçını düşünmeye başladıklarını söylediler. Bakır ve Arıkan, “Takım olarak inançlı ve kararlıyız. Ligin ilk yarısında yenildiğimiz rakibimize bu kez rövanşı vermeyeceğiz” dediler.


Haber: Hamza GÜNGÖR

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi