14 Ocak 2010

TFF : Amatör Takımlardan Milli Takıma Davet Edildiler



Teknik Direktör Abdullah Ercan yönetimindeki U-17 Milli Takımımızın 19-21 Ocak 2010 tarihleri arasında Silivri Klassis Golf Hotel'de yapacağı hazırlık kampının aday kadrosu açıklandı. U-17 Milli Takımı'nın kamp kadrosuna;




















futbolcu davet edilirken, Türkiye Amatör Liglerinde mücadele eden 3 amatör takımımızdan ise 1'er oyuncu U-17 Milli Takımımızın hazırlık kampının aday kadrosuna davet edildi. Bu oyuncularımız;

Halil İbrahim PEKŞEN (Samsun Kadıköyspor); 1993 doğumlu futbolcu Havza Belediyespor’da 3 sezon futbol oynadıktan sonra, Samsun Kadıköyspor’a transfer oldu. 2 sezondur Samsun Kadıköspor’da forma giyiyor.

Furkan KÖSE (Samsun Yolspor): 1993 doğumlu futbolcu Samsun Yolspor alt yapısında yetişti ve 7 sezondur futbol oynuyor.

Ömer AKDAĞ (Van Marshall İdmanyurduspor); 1993 doğumlu futbolcu Belediye Vanspor'da 1 sezon futbol oynadıktan sonra, Van Marshall İdmanyurduspor’a transfer oldu. 3 sezondur Van Marshall İdmanyurduspor’da forma giyiyor.

Bu futbolcularımızı yetiştiren, Samsun Kadıköyspor, Havza Belediyespor, Samsun Yolspor, Van Marshall İdmanyurduspor ve Belediye Vanspor takımlarımızı, futbolcularımızı ve amatör takımlarda da cevherler olduğuna inanan U-17 Milli Takım Teknik Direktörümüz Abdullah ERCAN ve Ekibini kutluyoruz. Bu oyuncularımızın Milli takımımızın müsabakalarında da yer almasını bekliyoruz.


Haber : Necmi YILMAZ

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi