13 Ocak 2010

İZMİR : Başkan Maalesef Sözünde Durdu

ÇİÇEKLERİN BOYNU BÜKÜLDÜ.
SOLMALARINDAN KORKUYORUM.
İzmir İli, Menemen ilçesi Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Tahir Şahin, 27 Aralık 2009 tarihinde oynanılan Muğlaspor - Menemen Belediyespor müsabakasında hakemin yönetimini ve bu müsabakadan dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun Menemen Belediyespor'a verdiği cezaları adaletsiz bularak, son yerel seçimlerde Menemen Belediyesi'ne bağlanan 6 beldenin ( Ulukent Belediyespor, Asarlık Belediyespor, Emiralem Belediyespor, Seyrek Belediyespor, Koyundere Belediyespor ve Maltepe Belediyespor ) amatör takımlarını ve alt yapı takımlarının faaliyetlerini durdurduklarını ve tüm takımları liglerden çektiklerini açıklamıştı.
Bu belde belediyelerimizin takımları Menemen Belediyesine emanet edildi. Belde belediyelerimiz artık olmamasına rağmen, futbol takımları Türkiye Futbol Federasyonu resmi kayıtlarına göre hala eski isimleri ile yer alıyorlar.
2009-2010 Futbol Sezonunda;
Ulukent Belediyespor; Amatör Süper Ligde, U-19 liginde ve U-14 liginde mücadele etmeye devam ediyor(?) Amatör Süper Ligde ve U-19 Liginde bu hafta müsabakaları yoktu. U-14 liginde ise gencecik fidanlar 4 müsabakada aldıkları 4 galibiyet ile yollarına devam ediyorlar(?) Bu hafta 09 Ocak 2010 tarihinde tesadüfen Emiralem Sahasında ligden çektirilen takımlar içerisinde yer alan Emiralem Belediyespor ile müsabakaları vardı. Bu müsabakada Emiralem Belediyespor hükmen maglup sayıldı. Ayrıca müsabakaları tamamlanan U-17 ve U-15 ligine katıldılar. Ulukent Belediyespor'un bu sezon için şu ana kadar tescili yapılan 91 futbolcusu bulunuyor.
Asarlık Belediyespor; 1.Amatör Kümede ve U-14 Liginde müsabakalarına devam ediyorlardı. 1.Amatör Kümede 09 Ocak 2010 tarihinde Dikili Sahasında Dikili Belediyespor ve 10 Ocak 2010 tarihinde Asarlık Sahasında Bergama Belediyespor müsabakalarına çıkmadılar ve her iki müsabakada da hükmen maglup sayıldılar. Müsabakaları tamamlanan U-15 Liginde ve U-17 liginde de mücadele ettiler. Asarlık Belediyespor'un bu sezon için şu ana kadar tescili yapılan 117 futbolcusu bulunuyor.
Maltepe Belediyespor; Şu ana kadar sadece müsabakaları tamamlanan U-15 ligine katıldılar. Geçen sezon 2.Amatör Kümede müsabakalarını oynamışlardı. Maltepe Belediyespor'un bu sezon için şu ana kadar tescili yapılan 39 futbolcusu bulunuyor.
Emiralem Belediyespor; Şu ana kadar müsabakaları devam eden U-14 ligine katıldılar. 09 Ocak 2010 tarihindeki Ulukent Belediyespor müsabakasına çıkmayarak 3-0 hükmen maglup sayıldılar. Geçen sezon 2.Amatör Kümede müsabakalarını oynamışlardı. Emiralem Belediyespor'un bu sezon için şu ana kadar tescili yapılan 14 futbolcusu bulunuyor.
Koyundere Belediyespor; Amatör 1.Kümede yer almasına rağmen sezon başında müsabakalara katılmadılar. Diğer yaş gruplarında da müsabakalara katılmadılar.
Seyrek Belediyespor; Şu ana kadar hiç bir lige katılmayan takım, geçen sezon 2.Amatör Kümede yer almış, oynadığı 16 müsabakada puan alamamasına rağmen sezonu tamamlamıştı.
Bu 6 kulübümüzün 2007-2008 ve 2008-2009 futbol sezonlarlarında spor müsabakaları içerisinde yer aldığını ve sezonu müsabaka yapmadan geçiren takım bulunmadığını görüyoruz.
Bu takımlarımızın bu haftaki faaliyetleri ise şu şekilde;
16 Ocak 2010 Cumartesi Çiğli Galip Öztürk Sahası Saat:15.00 Çiğli Belediyespor - Ulukent Belediyespor (U-19)
17 Ocak 2010 Pazar
Buca Bld.Tesisleri Saat:13.00 Şirinyerspor - Ulukent Belediyespor (Amatör Süper Lig)
Emiralem Sahası Saat:13.00 Ulukent Belediyespor - Kınık Belediyespor (U-14)
Zeytindağ Sahası Saat:13.00 Zeytindağgücü - Asarlık Belediyespor (U-14)
Beldelerin ileri gelenlerinin takımlarına sahip çıkmaları, takımlarını belediye çatısı altından alarak, gençlerine spor yapma imkanı vermelerini gerekmektedir.
Sayın Başkan geçen hafta maalesef sözünde durdu. Ancak gencecik fidanların boyunlarının eğilmemesi için bu kararından vazgeçmesini, profesyonel ligde yer alan takımına sahip çıkmak isterken, gençliğine zarar vermemesini, belde takımlarına sahip çıkacak yeni yönetimleri oluşana kadar, aldığı emaneti sırtında taşımasını ve spor gibi erdemli bir etkinliğe destek olmaya devam etmesini bekliyorum. Haber : Necmi YILMAZ

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi