8 Aralık 2009

Osmaniye: 9. Hafta Amatör Ligin En Az Gol Atılan Haftası Oldu


Osmaniye 1.amatör ligin 9.hafta müsabakalarında toplam 11 gol kaydedildi.

Osmaniye 1.amatör ligin 9.hafta müsabakalarında toplam 11 gol kaydedildi. Haftanın en önemli karşılaşması ise ligde ilk sırada yer alan Önderspor ile Özel İdare Sağlıkspor derbisiydi.

Çok sayıda spor severlerin 7 Ocak şehir stadyumu tribünlerini doldurduğu karşılaşma 0-0 sona ererken sahadaki futbol vasatın üzerine çıkamadı.

Her iki takımında 3’er net gol pozisyonundan yararlanamadığı karşılaşmayı klasman hakemlerinden Bülent Çenet yardımcılıklarını ise Hanifi Temurtaş ile Mehmet Asker yaptı.

Karşılaşma sonrasında gergin anların yaşandığı maçta her takımda birer puana razı oldular.

Bu önemli karşılaşmaya Vali Yardımcısı Hayrettin Çiftçi, Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Genel Meclis Başkanı Hamza Tor, Sağlık İl Müdürü Dr.Mehmet Cingöz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Ak Parti İl Başkanı Ömer Yağmur, MHP İl Başkanı Murat Kanlı ile çok sayıda taraftar izledi.

Amatör ligin diğer bir karşılaşmasında ise Bahçespor, Dervişiyespor’u 2-0’la geçmeyi başararak puanını 16’ya çıkardı.

Endüstri Meslek Lisesi ise Düziçi deplasmanından bir puanla döndü. Bahçe Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Endüstri Meslek Lisesi 7.sıradaki yerini korudu.

Kadirlispor ise kendi sahasında konuk ettiği Sitespor’u yenmeyi başardı. 90 dakika sonunda sahada 2-0 galip ayrılan Kadirlispor puanını 16’ya yükselterek 3.sıradaki yerini korudu.

Osmaniyegücü takımı ise ligdeki ikinci galibiyetini Düziçi Gençlerbirliği takımına karşı 9.haftada elde etti. Rakibini 3-1’l geçen Osmaniyegücü puanını 6’ya yükseltti.

Osmaniye İdy.takımı ise Kadirli İdy.takımını 1-0’la geçmeyi başararak puanını 9’a yükseltti.

Haber:Ümit Kahraman
www.spor80.com

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi