15 Aralık 2009

ADANA: Bakır: Takımımızda Taşlar Yerine Oturdu


Amatör Süper Lig’de mücadele eden Kuzey Adanaspor, Denizlispor ve Ceyhanspor galibiyetleriyle yükselişe geçti. Genel Kaptan Sezgin Bakır, takımlarında taşların yerine oturduğunu belirterek, “Tecrübeli Antrenörümüz Cemil Arıkan’ın önderliğinde her şeyin en iyisini yapabilmek adına var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Ligin ilk maçında Gençlerbirliği önünde iyi mücadele etmelerine rağmen galibiyete koşamadıklarını dile getiren Bakır, “Takım olarak bir türlü bu maçın etkisinden kurtulamadık. Son iki maçta istenilen ve arzu edilen bir takım görüntüsüne kavuştuk. Denizli ve Ceyhanspor galibiyetleriyle ligde çıkışa geçtik. Bu başarımızı ileriki haftalarda da devam ettirmek arzusundayız” diye konuştu.
************************************************************************************
 Mayaoğlu: Başarılı Sonuçlarımız Sürecek
Amatör Süper Lig’de yer alan Hadırlıgücü, geçen yıl olduğu gibi bu yılda başarılı sonuçlara yürüyor. Kırmızı-Beyazlı ekibin Yönetim Kurulu Üyesi Nadir Mayaoğlu, tecrübeli antrenör Burhan Sürer’in önderliğinde ligde arzu edilen hedefe koştuklarını belirterek, “Başarılı sonuçlarımız sürecek” dedi.

Maliyespor ve Gençlerbirliği yenilgileri sonrasında gelen Yüreğirspor galibiyetinin ilaç gibi geldiğine dikkat çeken Mayaoğlu, “Birbirinden güçlü ekiplerin bulunduğu Amatör Süper Lig’de başarılı olabilme adına elimizden gelen her şeyi yapmaktayız. Kulüp Başkanımız Turgay Anlı’nın önderliğinde yönetim kurulu olarak özverili çalışmaktayız. Ligde kalan maçlarımıza da aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde çıkarak Hadırlıgücü’ne yakışır sonuçlar alacağız” diye konuştu.
***********************************************************************************
 Karataş: Bu Kez Olacak
1.Amatör Küme B-Grubu’nda ligin ilk yarısını zirvede bitiren Tekspor’da mutluluk rüzgarları esiyor. Kulüp Başkanı Yusuf Ziya Karataş, Tekspor’u tarihinde ilk kez Amatör Süper Lig’e taşımak adına oldukça kararlı olduklarını belirterek, “Bu kez olacak” dedi.

Genç Antrenör Fatih Ersungur’un önderliğinde her şeyin en iyisini yapabilme adına var güçleriyle çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Karataş, “Ligin ilk yarısında oynadığımız 7 maçta 5 galibiyet ve 2 de beraberlik aldık. Rakip filelere 19 gol atarken, kalemizde de 6 gol görüp 17 puan topladık. En yakın takipçimiz Seyhangücü’nün iki puan önünde zirvede bulunmaktayız. Bu başarımızı ligin ikinci yarısında da devam ettirerek, Amatör Süper Lig’e adım atmak arzusundayız” diye konuştu.


















Haber: Hamza GÜNGÖR

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi