9 Kasım 2009

Erzincan: Erzincanspor Gole Doymuyor


Erzincan 1. Amatör Küme 5.hafta maçları 2 grubta oynanan 7 karşılaşma ile tamamlandı. Erzincanspor, 4 haftada da sahadan 10 golle ayrıldı.

A Grubu’nda mücadele eden Erzincanspor, rakibi Altınbaşak Belediyespor 10-0 skorla geçti. Haftanın en gollü maçı Erzincanspor, Altınbaşak Belediyespor karşılaşması oldu.

5. hafta sonunda A Grubu’nda Erzincanspor 15 puanla liderliğini sürdürürken, B Grubu lideri ise 12 puanla Tercan 17 Şubat Belediyespor oldu.

Erzincanspor'un Gineli oyuncusu Manet Nani. oynadığı güzel futbol ve attığı 2 golle maçta yıldızlaştı...




Erzincanspor Kulüp Başkanı Salih Kara, "Bölgesel Ligin Hazırlığını Yapıyoruz" 
Erzincanspor, oynadığı karşılaşmalarda aldığı sonuçlar ile göz dolduruyor. Rakiplerini farklı skorlar ile mağlup eden Erzincanspor’da hedefin mutlak suretle profesyonel lige çıkmak olacağını açıklayan Erzincanspor Kulüp Başkanı Salih Kara, takımın amatör ligde iyi bir performans ortaya koyduğunu, gelecek yıl için iyi bir takım oluşturma adına mücadele ettiklerini vurguladı

Kara, “Amatör ligde adeta önümüzdeki sezon mücadele etmeyi hedeflediğimiz Bölgesel Ligin hazırlığını yapıyoruz. Sahada futbolcularımız maçları kazanmak için ellerinden geleni ortaya koyuyorlar. Güzel ve centilmence bir lig geçiyor. Amatör takımlar olmazsa Erzincanspor olmaz, Erzincanspor olmazsa amatör takımlar olmaz. Her ikisi de bir birini destekliyor. Bu ligden çıkacağız. Amatör bir ligde isterdik ki 40 takım olsun ve şehirden iki takım Bölgesel Lige çıksın. Amatör ligimiz ne kadar güçlü olursa olsun, ilin takımları da o kadar iyi olur. Biz Erzincanspor olarak Erzincan amatörünün canlandırılması için elimizden gelen gayreti ortaya koyacağız. Bunun içinde gelecek yıllarda iyi çalışmalar yapacağız. Amatör ligimizi Erzincanspor’un alt yapısı gibi düşünüp, ona göre futbolcu yetiştirilmesi için çaba sarf edeceğiz.” açıklamasında bulundu.


Haber: Can DEMİR

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi