9 Kasım 2009

Adana: Emekspor Engel Tanımıyor


1.Amatör Küme C-Grubu’nda hedefine doludizgin yürüyen Emekspor, önceki gün Hurşit Karslı Stadı’nda Yüreğir İdmanyurdu’nu 1-0 yenerek başarı halkasına bir yenisini daha ekledi. Ligde oynadığı 6 maçta 5 galibiyet ve bir de beraberliği bulunan Emekspor, daha henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Geride bıraktığımız haftada Yüreğir İdmanyurdu engelini tek golle geçen Emekspor, sezon başında belirlediği şampiyonluk hedefine bir adım daha koştu.


Antrenör Derviş Keskinkeser, yönetim kurulunun büyük destekleriyle takımlarının ayakta durduğunu belirterek, “Yüreğir İdmanyurdu önünde kazanmak adına ellerinden gelen her şeyi yapan futbolcu kardeşlerimi kutluyorum” dedi. Önemli olanın lig sonunda gülmek olduğuna dikkat çeken Keskinkeser, “Bunun içinde takım olarak üzerimize ne düşüyorsa yerine getireceğiz. Lig sonunda Amatör Süper Lig’e adım atacağız” diye konuştu.

**********************************************************************************

Aytar. Önemli Bir Engeli Aştık
1.Amatör Küme B-Grubu’nda önceki gün Güney Yıldı Stadı’nda gol düellosu şeklinde geçen maçta Akkapıspor’u 4-3’le geçen Yenibeygücü’nde mutluluk rüzgarları esiyor.


Sarı-Kırmızılı ekibin tecrübeli Antrenör Gürsel Aytar, ligde önemli bir engeli daha aştıklarını belirterek, “Akkapıspor önünde kazanabilmek adına elimizden gelen her şeyi yaptık. Bu maçta futbolcu kardeşlerimin ortaya koyduğu futbol bizleri mutlu etmiştir. Ligde kalan maçlarımıza da aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde çıkacağız” diye konuştu.


Gruplarında birbirinden güçlü ekiplerin olduğunu ve tüm maçların final havasında geçtiğini sözlerine ekleyen Aytar, “Şampiyonluk için zorlu rakiplerimiz bulunmaktadır. Kimsenin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi konumumuza ve geleceğimize bakıyoruz. Şampiyonluğun yanı sıra bugüne kadar Adana ve Türk futboluna bir çok sporcu kazandıran takımımız aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde çalışmalarını devam etmektedir” dedi.

***********************************************************************************

Çevikalp: Herşeye Rağmen Kazanmak Güzel
Amatör Süper Lig’de lider durumda bulunan Kozan Belediyespor, kendisine ait İsmet Atlı Stadı’nda ligin önemli ekiplerinden Maliyespor’u Can’ın attığı tek golle 1-0 yenerek hedefine bir adım daha yürüdü. Turuncu-Yeşilli ekibin Kulüp Başkanı İdris Çevikalp, her şeye rağmen kazanmanın güzel olduğunu ve bu tempoyla lige devam edeceklerinin altını çizdi.


Taraftarlarının büyük destekleriyle Maliyespor engelini kayıpsız geçtiklerini ve Can’ın attığı tek golle galibiyete yürüdüklerine dikkat çeken Kulüp Başkanı Çevikalp, konuşmasını şöyle devam ettirdi. “Lige şampiyonluk düşüncesiyle girdik. Genç Antrenörümüz Erdem Erol’ın isteği doğrultusunda birbirinden yetenekli futbolcuların transferini gerçekleştirdik. İlk 6 haftada başarılı bir performans ortaya koyduk. 5 galibiyet ve 1 de beraberlik alarak liderlik koltuğuna oturduk. Maliyespor maçını çok çabuk unutmalıyız. Çünkü ligde birbirinden zorlu ve çekişmeli maçlar bizleri bekliyor. Bu maçta haklı bir galibiyete imza atan antrenör ve futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum. Ayrıca bizlere büyük destek veren Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. “

***********************************************************************************

Başkan Sayılkan: Tırmanışımız Sürdü
1.Amatör Küme B-Grubu’nda bulunan Seyhangücü, önceki gün Peyami Safa Maracı Stadı’nda Kürkçülerspor’u 2-1 yenerek ligdeki çıkışını devam ettirdi. Kulüp Başkanı Cem Sayılkan, ligdeki tırmanışlarının sürdüğünü ve sezon başında arzuladıkları şampiyonluğa ulaşmak adına var güçleriyle mücadele edeceklerinin altını çizdi.


Kürkçülerspor önünde başarılı bir performans ortaya koyarak haklı bir galibiyete koşan Antrenör Sezai Katıçelik ve futbolcularına övgüler yağdıran Başkan Sayılkan, “Ligde artık zorlu bir viraja girdik. Haftalar ilerledikçe takımların kendine olan öz güveni yerine gelmektedir. Bizim hedefimiz kesinlikle Amatör Süper Lig’dir. Bunun içinde elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

.***********************************************************************************


TEKSpor Yola Devam
1.Amatör Küme B-Grubu’nda önceki gün Hurşit Karslı Stadı’nda yakın takipçisi Narlıca Cesurspor’u 3-0 gibi farklı skorla yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir virajı geride bırakarak liderliğini sağlamlaştıran Tekspor’da yüzler gülüyor.


Kulüp Başkanı Yusuf Ziya Karataş, Narlıca Cesurspor engelini de kayıpsız geçerek yollarına emin adımlarla yürüdüklerini söyledi. Tekspor’un yıllardır Amatör Süper Lig özlemiyle yanıp tutuştuğunu ve bu özlemlerini bu yıl sona erdirmek adına takımlarında herkesin üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getirdiğini belirten Başkan Karataş, “Geçen yıl yarım bıraktığımız şampiyonluğa bu yıl şartlar ne olursa olsun ulaşmak arzusundayız. Narlıca Cesurspor önünde futbolcu kardeşlerimizin ortaya koyduğu futbol ve attıkları goller bizleri mutlu etmiştir. Bu performanslarını ileriki haftalarda da devam ettireceklerine inancımız tamdır. Genç Antrenör Fatih Ersungur ve futbolcu kardeşlerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

.
Haber: Hamza GÜNGÖR

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi