28 Kasım 2009

Elazığ: TFF’den Elazığ’da Toplantı Sözü


Elazığ Futbol İl Temsilcisi Mustafa GÜR Antalya Toplantısı hakkında bilgiler verdi ve ikili görüşmelerde bulunduklarını açıkladı…

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 6-8 Kasım 2009 tarihleri asında Antalya’da düzenlenen Futbol İl Temsilcileri toplantısına katılan Elazığ Futbol İl Temsilcisi Mustafa GÜR, dün bir basın toplantısı düzenleyerek toplantıda görüşülen gündem maddelerine ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Futbol İl Temsilcisi GÜR’ün dün saat 12:00’de EASKF Merkez Binası’nda yaptığı toplantıya Futbol İl Tertip Komitesi Üyeleri ile basın mensupları da katıldılar…

Elazığ Amatörü ve Antalya Kararları…
Basın toplantısına 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücâdele eden takımların yöneticileri ve teknik heyetleriyle yaptıkları toplantının pozitif sonuçlar verdiğinden bahsederek başlayan GÜR, konuşmasını Antalya’da yapılan Futbol İl Temsilcileri Toplantısı’nda alınan kararlar hakkında bilgiler vererek sürdürdü. GÜR açıklamasında şu ifâdelere yer verdi…

Kırmızı kartlar önlendi!..
“İlimiz 1. Amatör Kümede son 4 haftaya girmiş bulunmaktayız. Toplam 16 takımın mücadele ettiği ve A-B Grupları’nda oynanan müsabakalar, gerçekten son derece çekişmeye sahne olmaktadır. Bunun temel nedeni ise takımlarımızın Play-Off ve ligde kalma mücâdeleleridir. Yönetici ve teknik heyetlere yapmış olduğumuz uyarılar sayesinde geçmiş haftalara oranla görülen kırmızı kart sayıları neredeyse tamamen bitmiş durumdadır. Gençler liglerimizde kıran kırana zevkli mücadeleler oynanmaktadır. Bu gençlerimiz bizlerin geleceği, ilimiz ve ülkemiz futbolunun göz bebekleridir…”

12 Öneriden 7’si gündeme alındı…
“Antalya İli’nde 6 – 8 Kasım 2009 Tarihleri’nde yapılan Futbol İl Temsilcileri Toplantısı’na katılmamız, ilimiz futbolunun sorunlarının masaya yatırılarak çözüm arayışına gidilmesi bizleri ziyâdesiyle memnun etmiştir. Yapılan toplantıda sunmuş olduğumuz toplam 12 önerinin 7’sinin gündeme alınması, bizlerin geleceğe umutla bakmamıza ve çalışma azmimizi bir kat daha arttırmıştır…”



İşte gündeme alınan öneriler…
“Yapılan bu önemli toplantıda yapmış olduğumuz teklif üzerine gündeme alınan maddeleri ise şöyle sıralayabiliriz:
Deplasmanlı Kriterli Bölgesel Amatör Lig çerçevesinde Doğu Takımları’nın, diğer takımlara oranla aynı perspektifte tutulmaması.
Futbol Müsabaka Talimatı belirlenirken amatör takımlarımızın yaşamış olduğu sıkıntıların gözönüne alınması ve bu talimat çerçevesinde Spor Taban Birlikleri’nin tümüne geniş kapsamlı bir eğitimin verilmesi Spor Taban Birlikleri arasında kapsamlı bir birlikteliğin sağlanması Amatör liglere de Futbol Federasyonunun girişimleri ile isim sponsorluğunun yaygınlaştırılması. İllerin temel sıkıntısı olan tesisleşmeye önem verilmesi, Amatör Futbolcuların tümüne Hayat Sigortası yaptırılması, Müsabakalar’da görev yapan personellerin ücretlerinin yeniden belirlenmesi.”

Sentetik saha ve Elazığ’da TFF toplantısı sözü!..
“Ayrıca bu önerilerin dışında yapmış olduğumuz ikili görüşmeler neticesinde ilimize ikinci bir sentetik çim saha yapımı için en az 150.000 TL ödenek sözü alınmıştır. Yine yapılan görüşmeler neticesinde Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantıları’ndan birini Elazığ ilinde yapılması için söz almış durumundayız.”

Elazığ’dan Klasman Grubu’na 2 Takım…
“Yıllardan beri takımlarımızın büyük bir özlem ile beklediği ilimizden Klasman Grupları’na 2 takım çıkarmak için gerekli görüşmeler yapılmış, bunun için gerekli önlemler alınarak 2010 – 2011 Sezonu sonunda ilimizden 2 takım çıkarma çabası içine gireceğiz.”

Hizmet anlayışı ve basına teşekkür…
“Elazığ Futbol İl Tertip Komitesi Başkanı olarak ben ve arkadaşlarım, ilimiz Amatör Futbolu’na adil ve hakkaniyet çerçevesi kapsamında hizmet etmekteyiz. Bizler için tüm takımlarımız eşit mesafededir, burada hiç kimsenin hakkı yenmez ve yedirilmez. Bizler daima haklının yanında olduk ve olacağız. Ben ve ekibim ilimiz futboluna aynı dürüstlükle hizmet etmeye devam edeceğiz. Siz değerli basın mensuplarımız, bizlerin ayrılmaz bir parçasıdır. Sizler ilimiz amatörünün ve futbolunun gelişiminde zincirimizin bir parçası durumundasınız.
İlimiz Amatörü’ne ve futboluna vermiş olduğunuz bu değerden dolayı tüm basın mensuplarına şükranlarımı sunuyorum.”

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi