28 Kasım 2009

Çanakkale: 17 Gençlik İntepe Spor Şampiyonluk Yolunda Yara Aldı : 2-1


17 Gençlik:1 Termikspor:2
17 Gençlik İntepespor, kendi sahasında Çan Termikspor’a 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında önemli yara aldı

17 Gençlik kendi sahasında şoka uğradı. 1.Amatör Lig A Grubu’nda oynanan erteleme maçında 17 Gençlik İntepespor, kendi evinde Çan Termikspor’a 2-1 yenilerek herkesi şaşırttı. Karşılaşma boyunca girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyen 17 Gençlik, rakip kaleye 1 kere gelip 2 gol bulan rakibine 3 puanı hediye etti.

İntepe kalecisi Metin, yediği iki hatalı golle skora etki eden isim oldu.Grubun şampiyonluktaki en büyük adayı olan 17 Gençlik İntepespor, almış olduğu bu sonuçla lider Lapsekispor’un 5 puan gerisinde 4.sıraya düştü. Çan Termikspor ise küme düşme potasından biraz daha uzaklaştı.

18 Mart Gençlik Stadı’nda oynanan karşılaşmaya 17 Gençlik atak başlayan takım oldu. Rakip kaleye sağlı sollu yüklenen 17 Gençlik, kapalı Çan savunmasını aşmakta güçlük çekti. Final paslarında büyük pas hatası yapan 17 Gençlik İntepespor, ilk yarıda rakip kaleye gol atamadı. Çan Termikspor ise ilk yarıda orta sahayı geçmekte bile güçlük çekti. Karşılaşmanın ikinci yarısına yine atak başlayan 17 Gençlik, 65.dakikada aradığı golü Ferhat’ın şık vuruşuyla buldu. Bu golden sonra ikinci golü aramaya başlayan 17 Gençlik, girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi.



İlerleyen dakikalarda beraberlik golü için biraz daha ileriye çıkan Çan Termikspor, aradığı golü duran toptan yakaladı. 79.dakikada Mehmet’in ceza sahası içine ortaladığı top, 17 Gençlik defansı ve kalecinin bakışları arasında doğrudan filelere gitti ve skor 1-1 oldu. Bu golden 1 dakika sonra deplasman takımının üstünlük golü geldi. Sağdan ceza alanı içine ortalanan topu elinden kaçıran kaleci Metin’in büyük hatasını iyi takip eden Ümit, topu boş keleye yuvarladı. Aynı dakika içinde 2 gol yiyen 17 Gençlik, karşılaşmanın uzatma dakikaları dahil girdiği mutlak 3 net gol pozisyondan yararlanamadı ve karşılaşma sona erdi.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi