6 Ekim 2009

Mersin: Büyükşehir Belediyeden Amatörlere Malzeme Yardımı


BÜYÜKŞEHİR AMATÖRLERİ SEVİNDİRDİ
Büyükşehir belediyesi sınırları içerisindeki 41 amatör spor kulübüne Mersin amatör spor kulüpleri federasyonu ve Büyükşehir belediyesi tarafından yapılan protokolla spor malzemesi dağıtıldı.

Mersin Büyükşehir belediyesi ile Mersin amatör spor kulüpleri federasyonu genel başkanlığı arasında yapılan işbirliği sonunda Büyükşehir belediyesi sınırları içerisinde bulunan 41 amatör spor kulübüne malzeme yardımında bulunuldu.

Amatörlerin büyük bir ekonomik sıkıntı içerisinde spor yaparak gençleri kahve köşelerinden kurtardığına dikkat çeken genel başkan Mithat Ertaş Büyükşehir belediyesi ile Toroslar ve Akdeniz belediyesinin kendileri ile yaptığı işbirliğine de teşekkür etti.


Mersin amatör spor kulüpleri federasyonunun belirlediği 41 spor kulübünün temsilcilerinin de katıldığı törenle Koray Aydın stadında amatör spor kulüplerinin temsilcilerine başkan Macit Özcan, Toroslar belediye başkanı Hamit Tuna ve Toroslar Kaymakamı tarafından spor malzemeleri törenle dağıtıldı..


Mersin amatör spor kulüpleri federasyonu genel başkanı Mithat Ertaş yaptığı açıklamasında " saha konusunda toroslar belediyesinin verdiği desteği malzeme konusunda da Toroslar ve Akdeniz belediyelerinden de gördüklerini Büyükşehir belediyesinin ise her yıl olduğu gibi bu yıl da amatör spor kulüplerine destek amacıyla yaptığı bu yardımın çok yerinde ve önemli olduğunu vurguladı..

Mersin Büyükşehir belediye başkanı Macit Özcan ise yaptığı konuşmasında amatör spor kulüplerine her yıl yaptıkları bu yardımların imkanlar ölçüsünde artarak devam edeceğini söyledi.

ÖZCAN'DAN SAHA MÜJDESİ
Mersin Büyükşehir belediye başkanI Macit Özcan , Toroslar sınırları içerisinde bulunan eski çöp fabrikası tesislerinde yaptırılan ancak nizami olmayan futbol sahalarının nizami ölçülere getirileceği ve bu sahaların da kullanımının amatör futbol takımlarımız adına Mersin futbol il temsilciliği gözetiminde Mersin amatör Spor kulüpleri federasyonu genel başkanlığına verileceğini müjdeledi. Özcan en kası zamanda nizami üç futbol sahasının hizmete sokulacağını duyurdu..



MALZEME DAĞITIMI
Toroslar belediye başkanı Hamit Tuna, Toroslar Kaymakamı ve Mersin Büyükşehir belediye başkanı Macit Özcan Koray Aydın stadında Büyükşehir belediyesi tarafından üç büyük koli şeklinde hazırlanan futbol topları, krampon ayakkabı ve eşortman ile tişortlardan oluşan yardım malzemelerini sporculara dağıttılar..

Haber: Murat ALTINÖZ / Mersin

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi