6 Ekim 2009

Düzce: Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Olağan Genel Kurulunu Yapıyor.




Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Kurulu 22 Kasım 2009 tarihinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü Konferans salonunda yapılacak.

Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Nihat Uran Kulüplerimizin 22 Kasım 2009 tarihinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılacak olan Federasyon Genel Kuruluna katılmalarını beklediklerini söyledi.

Genel Sekreter Nihat Uran Kulüplerimize Nurettin Zafer stadının karşısındaki yeni hizmet binasında hizmet etmeye devam ettiklerini ifade etti.

Haber: Hüsnü OVALI- Düzcenin Sesi

***************************************************



Cumayeri Belediyespor Lige Devam Dedi
Amatör Süper ligde mücadele veren Cumayeri Belediyespor hakkında ligden çekilecek söylentileri çıkmasının ardından gazetemize konuşan Cumayeri Belediyesi Personel Müdürü Şerif Ali Karanfil lige devam kararı aldıklarını belirtti. Karanfil yaptığı açıklamada; "Ligden çekilme gibi bir durum söz konusu değil. Geçtiğimiz hafta idmanlarımıza başlamıştık. İdmanlarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu sezon ligdeki yerimizi alıp ligi en iyi yerde tamamlamayı hedefliyoruz.Cumayeri Belediye spor’a Cumayeri halkının da destek vermesi lazım. Geçtiğimiz sezon yaşadığımız talihsizlikleri bu sezon yaşamamak için daha çok çalışıp iyi maçlar çıkarmak istiyoruz" dedi. Karanfil ayrıca bu sezon maçları yeni stat da oynayacaklarını bildirerek; "Yeni sahamız bu sezona yetişti, bu sezon maçlarımızı orada oynayacağız. Eski sahamızı başka takımlara açmamız söz konusu değil, eski sahamızda da idmanlarımızı gerçekleştireceğiz" dedi. 

Haber: Hüsnü OVALI- Düzcenin Sesi
*************************************************************





Amacımız Beyköy Belediye Sporu 3.Lige Çıkarmak
Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç Beyköy Belediyespor olarak bu sene iddialıyız. Geçen sene 3.lig kapısından döndüklerini ifade eden Kılıç bu sezon 3. lige çıkmak için çaba harcayacaklarını kaydetti.

Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ligde iddialı olduklarını söyledi. Çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyleyen Kılıç bu sezon 3. lige çıkmak için var gücümüzle çalışıyoruz dedi. Kılıç Geçen sezon şampiyonluğu kıl paya kaçırdıklarını ifade ederek; “Beyköy Belediyespor geçen sene 3. ligin kapısından döndü. Bu seneki tek amacımız Beyköy Belediye sporu  3. lige çıkarmak, Transferlerimizi tamamladık kadromuzu güçlendirdik. 2 aydır Mustafa ve Nurettin hoca ile idmanlara devam ediyoruz. Hazırlık maçları yaparak  takımın aksayan bölgelerinin eksikliklerini gidermeye çalışıyoruz. Ben takıma güveniyorum ve geçen seneden daha iyi olacağına inanıyorum. Belde halkımız  endişelenmesin onların da destekleriyle bu sene Beyköy Belediyespor 3. lige çıkacak” dedi.

Haber: Hüsnü OVALI- Düzcenin Sesi

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi