4 Ocak 2009

Adana: Güney Yıldızı Sildi Süpürdü: 5-0

1.Amatör Küme C-Grubu’nda ligin ikinci yarısına süper bir başlangıç yapan Güney Yıldızı, kendisine ait statta Ceyhangücü’nü 5-0 gibi farklı skorla yenerek ligdeki çıkışını devam ettirdi. Kırmızı-Beyazlı ekibi galibiyete taşıyan goller Ali (3), Ferit ve Ömer’den geldi. Kiremithanespor’u 5-1 ve lider ÇÜSK’le 1-1 berabere kalarak ligin ikinci yarısında taraflı-tarafsız herkesin takdirini kazanan Güney Yıldızı, başarılı futbolunu Ceyhangücü karşısında da devam ettirdi. Maçın başından sonuna kadar üstün bir futbol ortaya koyan Kırmızı-Beyazlı ekip, Ceyhangücü engelini 5-0 gibi farklı skorla ezip geçti. Hakemin bitiş düdüğü sonrasında üç puanın keyfini doyasıya yaşayan antrenör Nevzat Karabulut ve futbolcular, galibiyeti kulüp başkanları Hakan Bülent Yardımcı’ya armağan ettiler. Genel Kaptan Engin Kanber, bazı şanssızlıklar sonrasında ligin ilk yarısında istedikleri puanları toplayamadıklarını belirterek, “Ligin ikinci yarısında bambaşka bir takım olduk. Kiremithane ve ÇÜSK önünde sergilediğimiz başarılı futbolu Ceyhangücü önünde de devam ettirdik. Ligde kalan maçlarımızda da Güney Yıldızı’na yakışır bir mücadele ortaya koyacağız. Galibiyetten dolayı antrenör Nevzat Karabulut ve futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum. Ayrıca bizlere büyük destek veren Kulüp başkanımız Hakan Bülent Yardımcı’ya teşekkür ediyoruz. Bu galibiyeti başkanımıza hediye ediyorum” dedi. STAD: Güney Yıldızı HAKEMLER: Çağlar Özkay ***, Mustafa Akkuş ***, Selçuk Tahakan *** GÜNEY YILDIZI: Emrah ****, Sinan ***, İdris ** (Pale **), Engin ***, Şehmuz ***, Akın ***, Rıdvan ** (Ömer *), Uğur ** (Hasan *), Fırat ***, Ali ****, Ferit **** CEYHANGÜCÜ: Taylan *, Semih * (Hüseyin *), Necip **, Eren **, Mustafa *, Osman **, Emre * (Özgür *), Alihan **, Hamit **, Derviş **, Aydın * (Yaşar *) GOLLER: Dk. 19, 42 ve 77 Ali, Dk. 74 Ferit, Dk. 79 Ömer (Güney Yıldızı)
DİĞER SONUÇLAR AMATÖR SÜPER LİG Gençlerbirliği-Anadolu 19 Mayıs: 2-2 Maliyespor-Kuzey Adanaspor: 3-0 Kozan Belediye-Seyhan Belediye: 1-1 1.AMATÖR KÜME Denizlispor-Akkapıspor: 0-1 Y.Ayasspor-Kanalufuk: 2-4 K.Hizmetleri-Doğanspor: 2-1 Telekomspor-Salbaşspor: 2-0 Güneşlispor-Karşıyaka: 5-0 Buruk Bld-Yenibeygücü: 2-1 Emekspor-TEKSpor: 1-2 Seyhangücü-ÇÜSK: 2-5 Haber:Serkan Bildi

1 Yorum:

Adsız dedi ki...

abicim senin ile gurur duyuyorum:)nevzat karabulut denince aklima, gurur, onur, ve asillik geliyor. iyiki varsin seni cooook seviyorum:)

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi