5 Şubat 2013

ELAZIĞ: UMUDUN BAŞLADIĞI YERDEYİZ


Her şey Senin Uğruna Katlanmak Boynumuzun  Borcu... Elazığ spor adına Umudun başladığı yerdeyiz. Bir kez daha Cumartesi günü Kasımpaşa Spor önünde başımızı öne eğdirmedin Gaggoş
       
Saatlerce, günlerce, aylarca mırıldanılan bu şarkılar... Alaycı bakışlar, Bordo-Beyaz aşkınızı tetikleyen o alaycı sözler! Tüm bu kaos ortamına girip bugünleri yaşamak... bizim kaderimizmiş, ama yeniyoruz o makûs talihi.
       
Cumartesi günü oynanan Kasımpaşa Spor maçıyla kümede kalma ümitlerimiz bir kez daha yeşerirken emeği geçenlere teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.

Devre arası yapılan  Transferler alınan futbolculara bakın tabiri caizse eskilerle yeniler uyum sorununu halletmiş takım olma hüviyetini kazanmış bir Elazığ Spor izliyoruz. Tek sorun çok ucuz sarı kart görüyoruz. Biraz daha dikkat beyler bu şehir sizlerden çok şeyler bekliyor ve güveniyor. Unutmayalım bir tek Elazığ sporumuz var.

Tabi biz asıl konumuza dönelim Amatörümüze !
Hafta sonu oynanan maçlarla amatör futbolumuza devam edilirken, A ve B gurubunda liderler değişmedi.

A gurubunda Fırat Üniversitesi liderliğini sürdürürken onu Telekom spor izledi. B gurubunda Yol Spor namağlup yoluna devam ederken takipçisi Kovancılar spor oldu.
         
A gurubunda küme düşme korkusu olmazken. B gurubunda Maliye spor ve Akça Kiraz spor küme düşme potasında çıkamadılar. Benim için amatörümüzdeki en üzücü olay Sürsürü sporun sezon başından beri ellerinden gelen çabayı gösteren Sürsürü sporlu yönetici kardeşlerimizin futbolcularını bir araya toplayıp deplasmana gidememeleri oldu. Bu kadar yöneticilerin duyarlı davranmalarına karşı futbolcu kardeşlerimizin vurdum duymazlığı beni ve amatör futbol seyircisini üzdü. Takımın konumu ne olursa olsun yaptığımız işe saygı duymamız gerekir. Yöneticiler futbolcuların ve takımlarının sorunlarını çözmek için her türlü cabayı gösterirken futbolcuların onları yarı yolda bırakmaları bence hoş olmadı. İnşallah bundan sonraki haftalar bu gibi olumsuzlukları hiçbir takımımızda yaşamayız.
         
Bayanlar futbol liginde temsilcimiz Hedef spor bayan futbol takımımız deplasmanda karşılaştığı Kayseri Gençler Birliği Bayan futbol takımıyla 0-0 berabere kalırken Play-of'a kalma şansınıda artırmış oldu. Halen gurubunda 22 puanla 3. sırada bulunan Hedef spora başarılar diliyorum.
         
Atatürk stadı sentetik çim sahanın tribününün nem çeken sıvaları artık dökülmeye başladı. Bir gün birilerinin başına beton parçaları düşüp istenmeyen yaralanmalar yaşanması içten bile değil, Sayın Müdürüm Sedat ACAR rın bu tesislere el atacağına inanıyorum. Ödenek yokluğunu biliyorum, ama ben gene de çalışkan Müdürümün bir çeşit ödenek bulup bu olumsuzluklardan tesislerimizi kurtaracağı inancındayım.


Sami TÜRKMEN






1 Yorum:

Adsız dedi ki...

Bu Mayo Clinic tarafından yapılan genel bir kamu duyurusudur ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
mayocareclinic@gmail.com
Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garantilidir.
Lütfen daha fazla bilgi için bize bir e-posta mesajı gönderin.

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi