4 Aralık 2012

MANİSA:SARUHANLI BELEDİYE TAM YOL İLERİ...2-3


2012-2013 Futbol sezonunda namağlup yoluna devam eden Saruhanlı Belediye spor deplasmanda grubun dişli ekiplerinden soma sotes i yenerek yola devam dedi.

Müsabakaya Yasin, Yasin, Talha, H.İbrahim, Mustafa, Gökhan, Berat, Fazıl, Mehmet, Murat, Aykut onbiri ile çıktı. Maç N.Yavuz Stadında oynandı.

Saha şartlarının çok kötü olduğu bir ortamda oynan müsabakada, maçın ilk yarısı Soma Sotes devreyi 2-0 önde kapandı. Kötü bir hava ve zeminde oynanan müsabakada lider müsabakayı bırakmadı ve 60.dakikada Murat Kuşbaz, 73. dk Mehmet Kavazoğlu ile beraberliği yakaladı.


İkinci yarıda oyuna  giren Oğuz ve Uğur'un inanılmaz mücadelesi 85. dk da Uğur'un golü ile skoru belirledi.


Müsabaka sonunda takım sorumlusu Mutlu ÇAMLIYER "Çok zor bir deplasman olucağını biliyorduk. Soma Sotes takımınında bu maçı alarak çıkışa geçmesi gerekiyodu. Saha ve zeminin sporcularım üzerinde olumsuz etkisini ilk yarı bariz gördük. Fakat devreyi 2-0 mağlup kapatsak da deplasmanda olmamıza rağmen sporcularım maçı bırakmadı, futbolun 90 dk olduğunu hepimize gösterdi. Soma Sotes takımı da çok iyi motive olmuş ve çok iyi mücadele ettiler fakat çok iyi bir mücadele örneği göstererek maçı çevirmesini bildik" dedi.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi