26 Kasım 2012

MANİSA: Saruhanlı Belediyespor Tam Yol İleri



2012-2013 sezonunun en önemli maçlarından birinde lider Saruhanlı Belediye Spor gülen taraf oldu liderliğin devam ettirdi.

Müsabaka öncesi lider Saruhanlı Belediye Spor un 13 ikinci sırada Halitpaşa Belediye Spor un 13 puanı vardı. Maçın ilk yarı karşılıklı ataklar şeklinde geçsede iki takımda konrtolü elden bırakmadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi Maçın 60 dk.da sağdan gelişen koordine bir atakta ceza sahası içerisinde Yasin livel e yapılan sert mudahalede hakem penaltı noltasını gösterdi. Murat Kuşbaz ın penaltı vuruşu ile Saruhanlı Belediye Spor 1-0 öne geçti. Maçın 82 dakikasında ceza sahası üzerinde yapılan faul atışını Halitpaşa Belediye Spor dan Nusret in vuruşu skora dengeyi getirdi  1-1  Bu golden  sonra baskılarını arttıran Saruhanlı Belediye Spor ikinci yarı giren Fazıl ın sağ kanattan açtığı mükemmel ortaya aynı güzellikte vuran Murat Kuşbaz SKORU 2-1 yaptı ve müsabaka bu skorla sona erdi.

Maç sonunda Teknik Sorumlu Mutlu ÇAMLIYER" Çok önemli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. özellikle soma spor ve kırkağaç acar ın puan kaybettiği hafta en yakın rakibimizi yenmek çok güzel duygu. Maç önemi sebebiyle oyuncularımız fazlasıyla gergindi. buda oyun sistemimize biraz etki etti. bunun dışında karşımızdaki takım son derece tecrübeli ve dirençli bir takım olması maçta son dakikaya kadar heyecan hat safhadaydı. bu galibiyeti stoper oyuncumuz nişanı olmasına rağmen özel gününde bizi yanlız bırakmayıp 90 dakika mücadele gösteren Halil İbrahim KABAKÇIOĞLU na armağan ediyoruz" dedi.






0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi