12 Kasım 2012

MANİSA: Mütevelli Belediye’nin Gördes Zaferi ( 4–2 )


1.amatör küme C grubunda güçlü rakiplerle mücadele eden yeşil kırmızılı ekip ligin 3.haftasında kendi evinde ağırladığı Gördes Belediyespor’u zorlu bir müsabakanın ardından 4–2 galip gelmeyi bildi.

Lige iyi başlangıç yapamayan Mütevelli Belediyespor iki haftada 1 puan almıştı. Gördes Belediye ise lige iyi başlangıç yaparak ilk iki haftada 4 puan toplamıştı. Zorlu müsabakaya yeşil kırmızılı ekip hızlı başladı.14.dakikada soldan kazanılan serbest vuruşu Seyfettin kullandı ve bunu Veysel tamamladı ve yeşil kırmızılılar 1–0 öne geçti. Bu gole Gördes Belediye frikikten Halil ile cevap verdi.38.dakikada ise Soldan Şenol ve Veysel’in getirdiği topu Seyfettin gol yaptı skor 2–1 oldu ve müsabakanın ilk yarısı bu skorla sona erd. İkinci yarıda mükemmel oynayan yeşil kırmızılı ekipte Şenol sağdan girdi ve ceza sahası içinde kaleci tarafından düşürüldü. Kazanılan penaltıyı 70.dakikada Suat golle sonuçlandırdı ve skor 3-1 oldu.76.dakikada da Gördes Belediyespor kaptanı Mustafa Ali İkinci sarı karttan kırmızı kartı gördü.85.dakikada Ferhat soldan girdi ve düşürüldü. Kazanılan penaltıyı Mustafa gol yaptı ve skor 4–1 oldu.90.dakikada Gördes Belediye Emir ile skoru 4–2 yaptı. Uzatma dakikalarında Mütevelli Belediye’den Suat ikinci sarı karttan kırmız kart gördü ve müsabaka 4–2 sona erdi.

Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar yaptığı açıklamada”Galibiyetten dolayı tüm sporcularımızı kutluyorum. İnşallah bunun devamı gelecektir. Camiamıza hayırlı olsun.”dedi





0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi