7 Kasım 2012

ELAZIĞ: Amatörümüzde Üzüntü

İnanılması bile güç olan İlk  dakikalarda duyanların şaka yapma diye telaffuz ettikleri Sürsürü Spor' un Değerli Başkanının zamansız vefatı hem bizleri hem de tüm sevenlerini acıya boğdu. Değerli kardeşimiz Harun ŞERİFOĞULLARI'na  Cenabı Haktan Rahmet diler, Kederli ailesine Allahtan sabır ihsan etmesini dileriz.
       
Hafta sonu Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Merkezi Olağan Genel Kurulu Ankara'da yapıldı bizler de TÜFAD. Elazığ Şubesi olarak 8 delegeyle katılarak İlimiz TÜFAD.'ını en iyi şekilde tanıtmaya çaba gösterdik. Bunda da başarılı olduğumuzu sanıyorum.


Süper Ligde sadece  S.B.. Elazığ spor' un  Gençlerbirliği spor galibiyeti Genel Kurul salonunda kutlandı. Genel Kurulda bence en anlamlı konuşma Özkan SÜMER tarafından yapıldı. TFF. nin başarısız yönetimi Türk futbolunu  FİFA sıralamasın da son yıllarda 6. Sıradan 36. Sıraya gerilemesi olmuştur diye açıklarken, Sebepleri arasında TÜFAD. ın TFF den uzaklaştırılması olduğu kanısına tüm Teknik adamlar tarafından varılmıştır.
     
TÜFAD. Genel Başkanı Sayın İsmail DİLBER konuşmasın da Türk Futbolunun kurtulması  TÜFAD'ın eğitim programlarında olduğunu dile getirirken, TÜFAD'ın Para peşinde koşmadığını Ülke futbolunun gelişmesinin peşinde olduğunu söyledi. Topun ve Çocuğun olduğu her yerde TÜFAD'ın olduğunu belirtirken 7-15 yaş gurubu çocukların çalışmalarında Klavuz hoca  çıkarmaya çalıştıklarını, bunun da 2013 yılında Kulüplere dağıtılacağını belirti.  Çok nezih bir ortamda tamamlanan kongre de TÜFAD. Elazığ şube Başkanımız Sayın Münir YILMAZ tekrar Genel Merkez Yönetim Kuruluna seçildi. Kendisini ve  TÜFAD. Elazığ Şubesini kutluyorum.
     
İlimiz amatör futboluna hafta sonu oynanan müsabakalarla devam edilirken A Gurubunda Salıbaba Gençlik spor namağlup olarak liderliğini sürdürürken oynadıkları futbolla da göz doldurmaya devam ediyor.  Bir Mahalle takımı olarak bu başarıyı yakalamaları tüm mahalle sakinlerinin kenetlenmesinden geldiğine inanıyorum. Skor ne olursa olsun Salıbaba spor seyircisinin  sezonun uzun bir süreç olduğu bilincinde olmaları dileğiyle başarılar diliyorum.
   

B Gurubunda Yol spor yoluna kazandığı 3 maçta 3 galibiyetle devam ederken, gençlerden kurdukları kadrosuyla ve oynadıkları futbolla da seyircinin takdirini toplamaya devam ediyor.
   
Hedef spor Bayan Futbol takımını deplasmanda aldığı 18-0 galibiyetle bizlere ümit verirken aldıkları galibiyetten dolayı Hedef spor'u ve yönetimini kutluyorum.
   
Elazığ Belediye spor, Spor Toto 3. Lig de kan kaybetmeye devam ederken İthal Hoca Hasan VEZİR de puan kayıplarına çare olmadı.  Bence klasik laf olsa da radikal kararların alınmasının zamanı geldiğinin kanaatindeyim.
     
Bal Liginde bu hafta takımlarımız bir beraberlik bir de yenilgi alarak taraftarlarını üzdüler. Özel İdare spor Erzin Belediye sporla sahasında 1-1 berabere kalırken puanını 8 e yükseltti. Yurt başı Belediye spor deplasmanda Payas Belediye spora  5-1 yenilerek 6 puanda kaldı.

S.B. Elazığ spor'u Gençler birliği spor galibiyetinden dolayı kutlar başarılarının devamını dilerim.

Sami TÜRKMEN




0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi