2 Şubat 2012

MANİSA: 2. Amatör Küme İçin İlk Toplantı Yapıldı



2011–2012 futbol sezonu için start verildi. İlk toplantı Manisa Öğretmenevi’nde yapıldı. Toplantıda kulüplere bilgilendirme yapıldı.

Haber: Muharrem KAZER.
2.amatör küme bilgilendirme toplantısına, Manisa ASKF Başkanı İsmail Aydın, Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Güner, Ali Ünlü, Tahir Mersinli, Asuman Kırmızı, Sefer Yıldırım, Futbol il Temsilcisi Erol Timur, İl Hakem Kurulu Başkanı Esat Eriş, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ahmet Aksakal, Tüfad Genel Sekreteri Mehmet Dağdelen ve kulüp yöneticileri ve antrenörleri hazır bulundu. Açılış konuşmasını yapan Manisa ASKF Başkanı İsmail Aydın”Kulüplerimiz için elimizden geldiğince desteklerimizi arttırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Sağlık konusunda da eksikliklerimizi tamamlamaya çalışacağız.2011–2012 sezonunun tüm takımlara hayırlı olsun.”dedi. İl Hakem Kurulu Başkanı Esat Eriş’te “İlimizde 104 hakem var. Türkiye’de İstanbul, İzmir’den sonra 3.sırada.500 müsabakada bugüne kadar iki üç müsabakada sıkıntı yaşanabilir. İlimiz hakemlik konusunda da Türkiye’de de iyi durumda.20 hakemimiz profesyonel liglerde görev alıyor. Bu konuda insan olarak bazen ufak bir hataya göre hakemlerimizi tamamen suçlamak yanlış olur. Bu konuda antrenörün, yöneticinin de sorumluluk alması lazımdır.”dedi.

Antrenörler Derneği Genel Sekreteri Mehmet Dağdelen de”Takımlarımızın bir antrenörle anlaşması gerekli. Bu noktada da anlaşan antrenörün kartıyla da başkasının sahaya girmemesi gerekli. Artık bu konuda yaptırımlarımız olacak.”dedi.

Futbol İl Temsilcisi Erol Timur da “Kura çekimini yapıldıktan sonra 17 Mart tarihinde başlayacak. Tüm takımlarımız için de transfer için son tarih 17 Şubat olacak. Bir sıkıntı olduğunda biz de her türlü yardımı yapacağız.2011–2012 futbol sezonu tüm takımlarımıza hayırlı olsun.”dedi








0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi