20 Şubat 2012

ELAZIĞ: Amatörü Klasman Gurubunda Sona Yaklaşırken



 İlimiz 1. Amatör küme klasman gurubu 17. hafta maçları kar engelinin  izin verdiği ve sahaların temizlendiği süre zarfında ancak hafta içi oynanabildi.
     
Hafta sonu oynanması gereken U-19 yaş gurubu maçları sahaların karla ve don olması sebebiyle ileriki haftalara ertelendi.
     
A Gurubu’nda Kovancılar Spor ve Yurtbaşı Belediye Spor Play - Of' 'u garantilerken üçüncülük için üç takım Fırat Üniversitesi Spor, Aksaray Gençlik Spor ve Palu Spor çekişirken  son  maçlar Çarşamba günü aynı saatte başlatılıp oynatılacaktır.
     
B Gurubunda  İl Özel İdare Spor, Hicret Gençlik Spor ve Maliye Spor son haftaya girerken Play- of ' u garantileyen takımlar oldu.
     
A Gurubunda Harput Sağlık Spor, B Gurubunda Kırklar Gençlik Spor dilekçe verip ligden çekildikleri için küme düşen takımlar oldu. Beni üzen bu ilde yaşayan amatör futbolun içinden gelen insanların amatör futbola verdiği önem oldu. 17 hafta geride kalırken ilimiz amatör maçlarını izleyen futbol severleri sayarsak tabiri caizse parmakla sayılacak kadardı. Tabi, amatör futbol seyircisini sorgularken demezler mi; nerde bu ilin yazılı ve görsel basını diye? Ondan sonrada  niye bu ilden futbolcu çıkmaz diye yazar çizeriz. Ama amatörümüzü bir gün izlemeyiz.
     

ASKF’nin  İlimiz amatör futbolunu bir kitapta toplayarak amatör futbol severlerin hizmetine sunması takdire şayandı. Yıllar sonra amatör futbolumuzun arşivlenmesi Elazığ ASKF ' nin ilimiz amatörü için çabalarının bir parçası olarak gündemimize oturdu. ASKF ' nin bu çabasında bizler, Kulüpler, Kamu kuruluşları, İlimiz basını, maddi ve manevi desteklerimizi esirgemememiz gerekir.
     
Elazığ Spor Teknik Direktörü Sayın Hüsnü ÖZKARA hafta içinde İlimiz Taban Birliklerinden Türkiye Futbol Antrenörleri derneğini ziyaret ederek, istişarelerde bulundu. İlimiz amatör futbolcuları ve alt yapıdaki gençlerimiz hakkındaki düşünceleri bizleri sevindirdi. Bizde Hocamıza ve Elazığ spor 'u muza başarılar diliyoruz.

Sami TÜRKMEN








10 Yorum:

Adsız dedi ki...

öncelikle sami hocam emeğinize sağlık benim sıkıntım şu yönde 4 haftadır ilimizin U-19 ligi başlamadı sürekli erteliyolar bu hafta 1 saat kar yağdı Cuma günü pazar günün ki maçları iptal ettiler ve bu dört haftayı hafta içine yayacaklarını düşünüyorum U-19 ligindeki sporcuların yarısının okulu olduğundan eminim bu yüzden eğitimimiz aksayacak İNŞALLAH hafta içine yaymazlar hocam bilgilendirirseniz sevinirim

Adsız dedi ki...

SAMİ HOCAM KARAKOÇAN-FIRAT MACI NE ZMN NERDE OYANNAQCAK HAFTA ICIMI YOKSA CVP VERIRSENIZ SEVINIRIZ ELAZIG ASKF DE YAZMAMIS ?? Ö.U

23 dedi ki...

S.a hocam 2.amatör fikstürü ne zaman çekilecek bir bilginiz var mı ?

Sami Hoca dedi ki...

Karakocan spor-Fırat Ünv.macı carşamba günü saat 13.00 oynanacak

2.amatör küme kuraları mart ayının ortalarında cekilir diye düşünüyorum.

U-19 liği bu hafta sonu inş başlayacak haklısınız kar yağışı yogun olmasada saha şartların el verişli olmmamasından dolayı ertelendi artık erteleme olmayacak başarılar diliyorum.

23 dedi ki...

Sağolun hocam Allah razı olsun..

Adsız dedi ki...

palu spor- yurtbaşı bld. spor macı carşamba günü saat 13.00
Karakoçan spor- Fırat Ünv.spor
aksaray Gençlik spor-telekom spor maçları Salı Günü saat 13.00 da oynanacak.

Adsız dedi ki...

SAMİ HOCAM SİZ BASKA DIYORSUNUZ EAIZG ASKF DE BASKA DIYOR HGFATAYA SALI MIS MAC

sami Hoca dedi ki...

Dün futbol tertip komitesi toplantısında kararlar sahaların oynamaya el verişli olmadığından dolayı Kulüp temsilcilerininde ortak kararıyla maç günleri değiştirildi benim yazdığım önce alınan karardı. saygılarımla

Adsız dedi ki...

sami hocam peki U-19 ligi maçlarını haftaiçi olacakmı bide U-19 ligindedemi haftanın karmasını kareası seçeceksiniz bilgilendirirseniz sevinirim şimdideden teşekkür ederim hocam

sami hoca dedi ki...

evet zaman zaman hafta içi oynanacak
U-19 ligide karma zamanım olur izleyebilirsem yaparım

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi