10 Ocak 2012

MANİSA: Akgünspor ‘dan İyi Başlangıç (1-2)



1.amatör küme merkez grubunda yer alan sarı siyahlı ekip deplasmanda Selvilitepespor’u 2-1 yenerek başladı. Bu galibiyetle de puanını 21 yaparak 2.lik iddiasını da sürdürdü.Galibiyeti de Şerife Bacı’da yemekle kutladı.

Haber: Muharrem KAZER.
1.amatör kümede mücadele eden Akgünspor  2.yarıya deplasman galibiyeti ile başladı.Deplasmanda Selvilitespor’la karşılaşan sarı siyahlıları galibiyete taşıyan golleri 55.dakikada Hüsnü ve 72 .dakikada Halil İbrahim’den geldi.Rakibin 77.dakikadaki golüne engel olamayan Akgünspor müsabakayı galibiyetle kapatmasını bildi. Bu galibiyetle de puanını da 21 yapan sarı siyahlı ekip 2.lik iddiasını da sürdürmüş oldu.

Müsabakadan sonra da Aynı Ali Mahallesi esnaflarından Taşkıranlar Halı-Mobilya-Perde sahibi olan Hüseyin Taşkıranlar takıma galibiyet yemeği verdi. Ayşe Bacı’da verilen yemekte 22 sporcu, genel kaptan Hüseyin Dalaş, yönetici Murat Murat İndiba, teknik direktör Muharrem Kazer ve başkan Enis Sağman da hazır bulundular.

Başkan Enis Sağman ”Bu galibiyet yemeğini veren mahallemiz esnafından Taşkıranlar Halı Sahibi Hüseyin Taşkıran’a çok teşekkür ediyorum. Takım olarak zor koşullarda da olsa kenetlendik ve inşallah ligde en iyi yerlere gelmeye çalışacağız. Bunu da inşallah başaracağız..”dedi.







0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi