30 Ocak 2012

ELAZIĞ: Amatörde Tatlı Rekabet



İlimiz amatör futbolunda 13. Hafta sona ererken kar engelini aşıp müsabakaları oynatmak başlı başına sorun oldu. Futbol İl Tertip Komitesi ve İl Temsilciliğinin yoğun çabalarıyla Gençlik Geliştirme Müdürlüğün çabalarıyla sahalar futbol oynamaya elverişli hale getirildi.
   
Oynanan müsabakalarda alınan sonuçlarda puan cetvelindeki sıralama değişmedi. 47 gölün atıldığı 13 . haftada en farklı galibiyeti Salıbaba Gençlik Spor aldı. Keban Tek sporu 10-3 yenerek haftayı karlı kapattı ve play -of a kalma yolunda matematiksel olarak devam etti.

Baskil Şafak spor Play-of 'a kalmayı garantileyen Maliye sporu 4-1 faklı yenerek sürpriz yaptı. DSİ spor ile Palu spor karlı sahada 1-1 kalırken DSİ spor kaçırdığı gollerle galibiyetten oldu.

Harput Sağlık spor Kovancılar deplasmanında 7-4 mağlup olarak son sıradaki yerini korudu.

Hicret Gençlik spor ve Şeker spor play-of 'a kalma mücadelesinde puanları paylaştı 2-2 biten müsabakada ilk yarı Hicret Gençlik üstün oynarken 2. Devre 10 kişi kalmasına rağmen şeker spor üstündü.

Karakoçan spor Aksaray müsabakası 90+4 Karakoçan Spor 'un attığı golle 1-0 biterken her iki takımdan 7 kırmızı kartın olması üzücüydü.

İl Özel İdare spor Sivrice Sporu 5-0 yenerken ve Yurtbaşı Belediye spor Telekom sporu 5-1 yenerken  zorlanmadılar.

Hakemlerimizi değerlendirirsek izlediğimiz kadar vasatlardı. Bizi sevindiren tek husus hakem komitesinin Başkanları dışında yönetim kurulunun sahalarda sık görünmeleriydi.
     

Bu Hafta sonu Elazığ Hedef Spor ile Gazi kent spor Bayan Futbol takımları ilimizde karşı karşıya gelerek Atatürk Stadı Sentetik sahada oynanan müsabakaya ilgi fazlaydı. Tecrübeli olan Gazi Kent spor 6-3 müsabakayı kazanırken Elazığ Hedef spor da oynadığı futbolla göz doldurdu. En üzücü olay Gazi Kent sporlu futbolcunun rakibiyle çarpışması sonucu bayılıp şuur kaybına uğramasıydı. Gül kızımızı hemen maç sonu Araştırma Hastanesine götürüp müşahede altına aldırarak büyük bir sakatlığın önüne geçilmiş olması bizleri sevindirdi Gül kıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bir gece misafir ederek sağlıklı bir şekilde inşallah memleketine uğurlayacağız.
 
Cumartesi günü Elazığ spor ile Diyarbakır Anadolu Aslanları arasındaki Basketbol müsabakası da seyredilmeye değer bir maçtı. Dostluk çerçevesinde gecen maçta  Anadolu Aslanları Galip gelirken, Elazığ spor, Anadolu  Aslanları ve Diyarbakır Bağlar spor bir üst gurupta mücadele etmeye hak kazandılar. Elazığ spor Basketbol takımını ve Koçları Halis AKÇABAY'ı kutluyorum.
   
ASKF. Başkanı Sayın Şahin ŞERİFOĞULLARI'na Sayın Belediye Başkan Yardımcımız Atik BİLİCİ'ye,  Hedef Spor Yönetim Kuruluna Futbol İl Temsilcisi Mustafa GÜR'e Sayın İl Genel Sekreterimiz Nazif BİLGİNOĞLU'na   Gazi Kentli Futbolcu Gül Kız'ın rahatsızlığında göstermiş oldukları ilgiden dolayı ve Bir Elazığlıya yakışanı yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum.

                                                             
Sami TÜRKMEN






15 Yorum:

Adsız dedi ki...

SAMİ HOCAM PALUSPOR-DSİ MACINDAKİ YAN HAKEM ADI TUNCAY MIYDI NEYDİ O NU KIM HAKEM YAPTI LLAHINIZA OLE HAKEM MI OLUR VALLA AYIBDIR ONUN HEMEN GOREVINDEN ALINMASINI ISTIYORUZ ALIN SIZE GEREKCELER
-1 BI HAKEM KI MAC ICINDE OYUNCUYA LAN LI KONUSP SENIN LE SONRA GORUSURUZ DIYEREK TEHDIT ETSIN.. NEYMIS ITIRAZ EDIYOR DIYE MAFYA YETISTIRME YURDUMU BU..
2-BI HAKEM KI MAC ICINDE TARAFTARA DONUP TAHRIK EDICI HAREKETLERDE BULUNA DAHA ONLARI SOYLEMEYEYIM TARAFTARA KAFA SALLAYA
3- BI HAKEM KI TAKIMIN TARAFTARINA KICIK OLMUS DIYE BILE BILE GOL VERMEYE VE BILE BILE COGU YERDE DUDUK CALMAYIP BIDE TAHRIK EDICI OLARAK GULE TARAFTARA DIL CIKARA
EMİYET GÜÇLERINE ZORLUK CIKARMAMAK ICIN SKAIN OLDUK ORDAN CIKTI AMA AND OLSUN ONU BIR MACTA GORURSEM ONCE SIZI DE SIKAYET EDERIM TFF YE SONRA ONU DAHA ONA NE YAPARIM ALLAH BILIR DAHA GECEN KOVANCILAR MACINDA GOL YEDIKTEN SONRA BIZE DONUP GULEN BIZI TAHRIK EDEN GENE BUYDU DAHA YETER SABIR TUKENDI GEREGINI YAPIN GENE YORUMLARIMIZIDA KALDIRMAYIN BIRAZ ELISTIREYE ACIK OLUN GAYET SAYGILI BI SEKILDE SOLUYORUM GEREKCELERIYLE O HAKEMI ARTIK AMATOR DE BILE GORMEK ISTEMIYORUZ ELIMIZDEN BI KAZA CIKMADAN GOREVINIZI YAPMAYA DAVET EDIYROUZ SIZI PALU HALKI OLARAK SAYGILAR..

Adsız dedi ki...

VAY VAY VAY MALIYEYEDE BAK HLE HAFTALARDIR SIVRICE SIVRICE DIYORSUNUZ BIZDE SIZE DEDIKKI ISINIZE BAKIN OLMAYAN FUTBOLUNUZU OYNAYIN KI DEDIGIMIZ GIBI DE OLDU AYAGINA SAGLIK BASKIL GERCI HAFIF GELMISTIR AMA HADLERINI BILMIS OLDULAR DAHA YENILECEKSIIZ MERAK ETMEYIN VE HALINIZEDE GULUYORUM :))))

Sami Hoca dedi ki...

Palu spor dan yazan serci arkadaş Önce bilmen gereken Hakem atamalarını ben ve Kurulum atamıyor hakemlerle yakından uzaktan ilgim yok. zaten yanlışlarını dikkat edersen yazılarımda eleştiriyorum Şikayetlerini İl Hakem Kurulu var ora ya yaparsan sana ve takımına yardımcı olurlar ELAZIĞ HAKEMLERİ diye bir siteleri var oraya şikayetlerini yazabilirsin
Eleştirici ve olumlu hiçbir yorum siteden kaldırılmıyor sadece hakaret varsa sayın site yöneticisi gereğini yapıyor Bizlere ve sizlere Elazığlılara yakışan yorumları ve eleştirileri yapmak düşer saygılarımla

Adsız dedi ki...

E ZTN YORUMLARIMIZ DA BISEY YOKKI HOCAM GUZELLIKLE SOLUYORUZ SAGOLUN VERDIGINIZ BILGILER ICIN TSK EDERIM

Adsız dedi ki...

şampiyon maliye

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Sami Hocam 2.Amatör Ne zaman Başlayacak bir bilginiz var mı ?

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Sami Hoca dedi ki...

Martın ilk haftası gibi başlayabilir hava şartları el verirse

Adsız dedi ki...

Sami Hocam maçlar sürekli erteleniyor hızlandırılmış program uygulanacak deniyor, lütfen bunu dile getirin bi izin konusunu konuşsunlar, bi çaresini bulsunlar..Maçları bitirecem derken derslerimizden oluyoruz, devamsızlık sıkıntısı çekiyoruz..

Adsız dedi ki...

Bu nasıl bı askf ayıptır yaw saha'da kar var temizlemiyorlar Sonra don oluyor Mac iptal yazıktır.

Adsız dedi ki...

birader o askf nın gorevı degıl askf soyler genclık spor ıl ve ılce mudurluklerı yapmalıdır yapmamıslarsa sorun burda.

Adsız dedi ki...

YAV HOCAM NEDIR BU YAV HER HAFTA MAC ERTELNIYOR YETER BU PAZAR GUNLUK GUNESLIKTI NE IPTAL EDILIYOR AMCLAR NE MZN OYNANAKCAK

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi