11 Ocak 2012

BİLECİK: 1. Amatör Kümede 2. Yarı Başladı


Bilecik 1. Amatör Küme 1 aylık aranın ardından 7-8 Ocak tarihinde oynanan karşılaşmalarla başladı.

4 Aralık 2011 tarihinde oynanan karşılaşmalarla sona eren Amatör küme, 1 maç dışında tamamlanmıştı. 10 Aralık cumartesi günü Yeşilyurtspor ile Osmanelispor arasında oynanan erteleme karşılaşmasını Osmanelispor 7-2 kazanarak ilk yarıyı İl Özel İdaresispor’un ardından ikinci sırada bitirdi.

Bilecik 1. Amatör Küme ikinci yarı ilk haftası 2 maç dışında tamamlandı. İki Osmaneli ekibi Osmanelispor ve Osmaneli Gençlerbirliğispor’ un saha zemin bozukluğu nedeniyle maç yapamadığı haftada en farklı galibiyeti Yeşilyurtspor’ u 4-0 yenen lider İl Özel İdaresispor aldı. Bol gollü geçen ilk haftada iki maç eksik olmasına rağmen toplam 20 gol atıldı. Yakaladığı galibiyet serisiyle ilk yarıya damga vuran Dodurgaspor kendi sahasında karşılaştığı güçlü rakibi Söğütspor’a 4-1 mağlup oldu. Bu galibiyetle Söğütspor puanını 23’e çıkarttı ve averajla üçüncülüğe yükseldi.

İlk yarıyı 2 galibiyetle kapatan ve zor günler geçiren Vezirhanspor, orta sıralarda bulunan Gölpazarı Belediyespor ile 7 Ocak cumartesi günü Vezirhan’da karşılaştı. Rakibini 3-1 yenen Vezirhanspor ikinci yarıya moralli başladı. Ligde zor günler geçiren bir diğer ekip Bayırköyspor ise 8 Ocak Pazar günü Ertuğrulspor ile İstasyon sahasında karşılaştı. Ev sahibi Ertuğrulspor, Bayırköyspor’u 5-2 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

İlk yarıyı 27 puanla Osmanelispor’un 2 puan önünde lider kapatan İl Özel İdaresispor ikinci yarıya da galibiyetle başladı. Bozüyük ekibi Yeşilyurtspor’u kendi sahasında 4-0 yenen İl Özel İdaresispor ikinci yarıya 3 puanla başladı ve liderliğini sürdürdü.

Askf Başkanı Nusret Tosun imzasıyla yapılan açıklamada “ Osmanelispor ve Osmaneli Gençlerbirliğispor kulüplerinin 1.Amatör Lig ve U-17 gençler ligi futbol müsabakaları sahalarının kış şartlarından bozulduğundan dolayı müsabakalara elverişli değildir her iki takımın müsabakaları Bilecik Semt Sahası ve İstasyon sahalarında oynanacaktır. Fikstür değişikliği yapılmış olup yeni fikstüre göre liglerimiz devam edecektir.” dedi.




0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi