7 Aralık 2011

MANİSA: Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı Yapıldı



Bölgesel Amatör Lig, Süper Amatör Küme ve Birinci Amatör Küme’de mücadele eden 55 Amatör Takıma yapılan malzeme yardımı yapıldı.

Haber: Muharrem KAZER
Manisa Valiliği, İl Özel İdaresi, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun destekleriyle Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenen törenle amatör spor kulüplerine forma, tozluk, beşer futbol topu ve 18’er çift krampon dağıtıldı.

Törenine Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Manisa Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Mehmet Uçak,  İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, İl özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Katran, TÜRFAD Manisa Şube Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın, Futbol İl Temsilcisi Erol Timur ve Amatör Takımların Başkanve Yöneticileri ile sivil toplum temsilcileri katıldı.

Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın yaptığı açılış konuşmasında, “Manisa Valiliği, İl Özel İdaresi ve Manisa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nün ortak bir çalışması olan malzeme yardımında bu yıl da amatör takımlarımıza gerekli malzemeleri vermek için burada bulunuyoruz. Bu yıl bir değişiklik yaparak Manisamızı temsil eden Manisalı Masterler Takımımıza da malzeme yardımında bulunma kararı aldık” dedi.

Manisa Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Mehmet Uçak ise, “Amatör takımlarımızın daha iyi şartlarda mücadele etmeleri için yaptığımız malzeme yardımına destekleri olan tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Sadece amatör takımlarımıza değil ferdi olarak çeşitli spor dallarında mücadele eden sporcularımıza da yardımlarda bulunacağız. Gençlerimizi spora teşvik etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, “Gençlik ve Spor Bakanlığı sadece sporda değil tüm kültürel etkinliklerde yer almaya başlamıştır. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarma ve spora teşvik etme yolunda önemli çalışmalar yapılmaktadır” dedi.

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ise, “Gençlerimizin spora yönelmeleri için daha teşvik edici çalışmalar içerisinde olmalıyız. Gençlerimizin iyi ve sağlıklı olarak yetişmeleri bizler için çok önemli. Spor yaptıkları için gençlerimizi kutluyorum” dedi

Yapılan bu konuşmaların ardından Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın, Vali Halil İbrahim Daşöz, Manisa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mehmet Uçak ve Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaza plaket takdim” etti. Daha sonra halk oyunları gösterileri yapıldı ve minik jimnastikçiler de gösterilerini yaptı.Son olarak ta kulüpler imza ve mühür karşılığında malzemelerini teslim aldılar.










0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi