4 Aralık 2011

MANİSA: Akgünspor Tam Yol İleri (4-1)


Manisa merkez 1.amatör kümede zirve hesapları yapan sarı siyahlılar Ulucamispor engelini de 4- ile geçerek yoluna devam etti.

Haber: Muharrem KAZER.
7.haftada Olimpiyat Stadyumu’nda rakibi Ulucamispor ile karşılaşan Akgünspor 18.dakikada Halil İbrahim’in mükemmel golü ile 1-0 öne geçti.25-32. dakikalarda Aykut ve 39-42.dakikalarda ise Ali ile girmiş olduğu net gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Akgünspor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda 51.dakikada Ulucamispor penaltıdan kazanmış olduğu gol ile müsabakada skor 1-1 oldu. Bundan sonra ataklarını sıklaştıran Akgünspor 61.dakikada Hüseyin-77.dakikada Bayram ve 89.dakikada Ahmet’in golleri ile müsabakayı 4-1 kazanarak ligde 16 puan ile ikinci sıraya yerleşti. Müsabakadan sonra sporculara yemek verildi.


Akgünspor Başkanı Enis Sağman” Bugünkü galibiyetten ve Ligde geldiğimiz yerden çok memnunuz. Bu başarıda hocamız Muharrem Kazer ve sporcularımızın fedakârlıklarının da katkısı çok büyük. Yönetici arkadaşlarımızla bu başarının devam etmesi için de tüm zorluklara rağmen her türlü fedakârlığı da yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz.”dedi. Akgünspor Teknik Direktörü Muharrem Kazer de ”Bu takıma ligin başlamasına bir hafta kala geldim. Bu noktaya gelinceye kadar kısıtlı imkanlarla mücadele ettik. Takımdaki tüm sporcularımızla kenetlendik ve başarı için söz verdik.  Akgünspor ‘un ligde var olduğunu da kanıtlamış olduk. Paranın başaramayacağı şeyleri başarmak çok güzel. Tüm sporcularımı tebrik ediyorum. Hayırlısı olsun.”dedi. Ulucamispor galibiyetinden sonra da yönetim kurulu üyeleri sporculara yemek ile ödüllendirdi.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi