24 Ekim 2011

İZMİR: Amatör Küme Maçında Rekor Skor: 22-0

1. Amatör Küme 9. grupta 4. Hafta heyecanı Pazar günü yaşanırken, Bayındırspor'un Kiraz 1 Eylülspor'u 22-0 yendiği karşılaşma haftaya damgasını vurdu.

Bayındır'ın averajla lider tamamladığı haftada toplam 33 kez top ağlarla buluştu.

Bayındır İlçe Stadı'nda oynanan maçta Bayındırspor, Kiraz 1 Eylülspor'u 22-0 yenerek inanılması güç bir skora imza attı. Baştan sona Bayındır'ın üstünlüğü ile geçen maça “Terörü lanetliyoruz” ifadelerinin yer aldığı pankartla çıkan Bayındırspor ilk golden sonra topluca asker selamı verdi. İki gol atan tecrübeli oyuncu Murat İce ilk golünden sonra kulübeden aldığı Ay-Yıldızlı bayrağı öptü.

Bayındırspor'da Rıfat Çetin 3, 29, 37, 42, 44, 57 ve 69. dakikalarda topu ağlarla buluştururken, Özgür 17, 24, 26, 32 ve 74. dakikalarda Kiraz ağlarını havalandırmayı başardı. Genç oyuncu Sercan 13, 19, 47, 61, 67. dakikalarda 5 gole imza atarken, Volkan Güler 11 ve 53. dakikalarda gol sevinci yaşadı. Tecrübeli oyuncu Murat İce 7 ve 84. dakikalarda iki kez sahneye çıktığı maçta Gündüz de 30. dakikada topu rakip ağlara göndererek 22 sayılık farka katkıda bulundu. Uzun yıllar sonra İzmir'de yaşanan en gollü galibiyetlerden biri olan bu karşılaşma 1996 yılında Ödemişspor'un Çırpı Doğanspor karşısında aldığı ve rekor olarak kabul edilen 34-0'lık karşılaşmayı hatırlattı. Bazı futbolseverler, “Bayındır, Ödemiş'in rekorunu kıramadı” dediler.

Maç sonunda konuşan Bayındırspor teknik direktörü Mustafa Memişoğlu, kazandıkları için mutlu olduklarını ve takım olgusunun giderek yükselmesinin önemli olduğunu söyledi.

GRUPTAKİ DİĞER MAÇLAR
Gruptaki diğer mücadeleler de heyecanlı geçti. Beydağ Belediyespor evinde Çırpı Doğanspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ilk dakikasında Güneş ile öne geçen Beydağ, daha sonra arka arkaya iki gol yiyince devreye 1-2 geride girdi. Çok sayıda net fırsatı cömertçe harcayan Beydağ'a 1 puanı getiren gol Barış'tan geldi.

Haftaya lider olarak giren Tire Belediyespor, sahasında Gaziemirgücü'nü 3-1 mağlup etti. Cumartesi günü Torbalı'da oynanan maçta Çaybaşıspor, Selçuk Efesspor'u 2-1 yenerek takibi sürdürdü. 22-0 ile tarihe geçen Bayındırspor aynı zamanda averajla liderliği ele geçirdi.

1 Yorum:

Adsız dedi ki...

Bu TFF nerde Elazığda 22-1 müsabaka bitti diye skora bakarak amatör takımları küme düşürdüler dürüst federasyon nerde batı takımı bişey yapamaz Doğu olunca kartal kesilirler TFF nin beyleri 22-0 biten maca bakalım ne yapacaklar

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi