18 Ekim 2011

AĞRI: Amatör Ligde Gece Maçı Oynanacak

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu bu hafta oynanacak olan karşılaşmalarda müsabaka programına uzun bir aradan sonra gece maçı aldı. Cuma günü saat 18:00’da Ağrı İdmanyurdu Spor ile Taşlıçayspor arasında oynanacak olan gece maçı ile futbola yeni bir seyir zevki katılması bekleniyor.

Konu hakkında açıklama yapan Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ: "Bu konuyu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Şafi Erim’e ilettik.  Sporda yenilikler yapmak için görevde olduklarını ve gece maçını programa almanızda herhangi bir sakınca olmadığını söyledi.  Bizde müsabaka programımızda bir maçın gece oynanması planladık. Cuma günü Ağrı İdmanyurdu spor ile Taşlıçayspor arasında uzun bir aradan sonra yeniden bir gece maçı oynanacak.  Bu katkılarından ötürü Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Tüm sporseverleri Cuma günü saat 18:00’da stadyuıma davet ediyoruz.” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Fatih Karaoğlan ise; "Biz Tesislerimizi spor yapan herkese açık tutmak istiyoruz. Nihayetinde bu tesislerden faydalanacak olan kişiler bizim ilimizin gençleri. Onların arzu ettikleri ortamda spor yaptırmak bizlere vazifedir. Spor için gelen tüm olumlu talepleri değerlendiriyoruz.  ASKF’nin gece maçı talebini olumlu karşıladık. İnşallah geçmişte nadiren açılan ışıklarımız, spor müsabakaları için daha sık açılacaktır.” dedi

Ağrı’da İlk gece karşılaşması 2006 yılında Taşlıçayspor ile Ağrıspor arasında oynanmış, karşılaşma Taşlıçaysporun 15-1 yenilmesi ile sonuçlanmıştı.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi