7 Eylül 2011

MANİSA: Akmescit Umut Veriyor


1.Amatör Küme’de 2011-2012 sezonu hazırlıklarını sürdüren sarı-mavili ekip sezonun ilk hazırlık müsabakasını Süper amatör kümenin güçlü ekiplerinden Saruhanlı Belediye ile oynadı. Heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakayı 3-2 kaybetmesine rağmen sarı mavili ekip ilerisi için büyük umut vermiş oldu.

Sezon hazırlıklarına 1 Ağustos’ta başlayan Akmescitspor hazırlık müsabakalarına da Saruhanlı Belediyespor müsabakası ile başladı. Yenilenen kadrosuyla İlk hazırlık müsabakasını da Saruhanlıda Saruhanlı Belediyespor ile yaptı. İkinci yarısı bol gollü geçen müsabakanın ilk yarısında karşılıklı ataklar vardı. Maçın 45. dakikasında Saruhanlı Belediyespor Nail bulduğu golle devreyi 1-0 önde kapattı.67.dakikada penaltıdan Ender skoru 2-0 yaptı. Bu gole 69.dakikada Akmescitspor Penaltıdan Ali ile karşılık verdi.77.dakikada Nail ile skor 3-1 oldu.83.dakika da Soner durumu 3-2 yaptı ve müsabaka bu skorla sona erdi.

Takım ile ilgili olarak antrenör Muharrem KAZER”Yeni bir ekip oluşturduk.6 transferimiz ilk kez birlikte oynadı. Oyundan memnunum. İlerleyen günlerde daha iyi olacağız. İnşallah bu sezon arzuladığımız başarılı futbolumuzu da şampiyonluk ile süsleriz.”dedi.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi