22 Eylül 2011

BİLECİK: 1. Amatör Kümede İlk Hafta Sonuçları ve Puan Durumları


Bilecik 1. Amatör Kümede ilk hafta karşılaşmaları sona ererken, en farklı galibiyeti Küplüspor’ u kendi sahasında 8-0 yenen Osmanelispor aldı. Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL) ‘ de ilimizi temsil eden tek takım olan Osmanelispor, bu yıl 1. Amatöre dönerek sezona hızlı bir giriş yapmış oldu.

Geçen sezon 2. Amatör Küme Bozüyük Grubunu 1. tamamlayarak 1. Amatör Küme’ ye yükselen Yeşilyurtspor, Edebali Stadyumunda oynanan karşılaşmada İl Özel İdarespor’ a Haktan ÇİÇEK’ in attığı gollerle 2-0 yenildi. 2. Amatör Küme Bilecik Grubu şampiyonu Bayırköyspor ise  kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden Ertuğrulspor’ u 3-1 mağlup ederek lige 3 puanla başlamış oldu. Ertuğrulspor’ un kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçen Bayırköy ekibi, Hüseyin Akgül’ ün kullandığı penaltıyla farkı ikiye çıkarttı ve ilk yarı 2-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sonuçlandı. İkinci yarıda bir gol bulan Ertuğrulspor farkı bire indirse de Metin Oktay Etkerle bir gol daha bulan Bayırköyspor karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Lige kendi sahalarında oynadıkları maçları farklı kazanarak başlayan iki takım ise Gölpazarı Belediyespor ve Söğütspor. Gölpazarı ekibi Vezirhanspor’ u 4-1, Söğütspor ise Dodurgaspor’ u 5-1 yenerek 1. Amatör Küme’ ye üç puanla başlayan ekipler oldular. Bir diğer Osmaneli ekibi Osmaneli Gençlerbirliği ise Pazaryerispor’ u deplasmanda 2-1 mağlup etti.

Toplam 28 golün atıldığı 1. Amatör Küme birinci hafta maçları sonunda Osmanelispor averajla liderliğe yükselirken, Küplüspor -8 averajla son sırada yerini aldı.





0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi