15 Ocak 2011

MANİSA: Soma Linyit Spor, Manisa Yolcusu

Manisa U-15 Ligi 2.grupta Soma Linyitspor, Play-Off maçı oynayacak.
Grup liderliğinde Soma Sotesspor’u saf dışı bırakan   kırmızı-beyazlı  Soma Linyitspor, 2009-2010 sezonunda U-14’lerde yakaladığı başarıyı bu sene U-15’lerde yakaladı.. Final niteliğindeki maçta ligin ilk yarısında evinde 1-0 mağlup olduğu rakibini deplasmanda Sezer (3) ve Ayhan’ın attığı gollerle  4-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı

Nazım Yavuz Stadına ‘’olmak ya da olmamak’’ düşüncesiyle çıkan Linyitspor, rakibi karşısında her iki yarıda da üstün bir futbol ortaya koyarak  farka gitti.

Kendi sahasında mağlup olduğu maçta oynadığı futbol’un  aksine kendi özbenliği ile futbol oynayan ve geçmiş haftalardaki pozitif futbolu sahaya tam anlamıyla yansıtan, golü düşünen, pozisyon üreten bunun yanında kazanma arzusunu rakibine iyice hissettiren bir Soma Linyitspor vardı sahada. Bunun sonucunda  güzel futbolunu Ayhan ve Sezer’in (3 ) attığı güzel gollerle rakibinden hem rovanşı hemde grup liderliğini aldı. Soma Linyitspor, grup lideri olarak Manisa’da Play-Off maçları oynamaya hak kazandı.


Kulüp Başkanı Mustafa Gülşen, sporcularımla ”gurur” duyuyorum
Kulüp Başkanı Mustafa Gülşen,  ‘’Profosyonel liglerden düşmemiz den bu yana sadece amatör alt yapılarına önem verdik. Bunun başarısını da almaya başladık. Manisa spor alt yapısına 3 genç ( Oktay,Eren,Okan)  Tavşanlı Linyitspor’a Mehmet’i verdik. Manisa’daki diğer amatör kulüplere de değişik yaş gruplarında 4 oyuncu verdik. Bunların dışında 2009 yılında Manisa’yı  U-14’lerde Türkiye finallerinde Muğla’da temsil ettik. Fnallerde Türkiye finalisti Altınordu takımına elendik.

Bu yılda U-15 takımımız grubunda güçlü rakip olan Soma Sotesspor’u saf dışı bırakarak Manisa’da oynanacak olan  Play-Off maçlarını katılacağız.

Bizler, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hocalarımız,   gerekli çalışmaları büyük bir özveri ile yapmaktadır.

Müessese müdürümüz sn. Hakkı Duran, Müessese Müdür yardımcımız sn. Süleyman Altıparmak’a desteklerinden dolayı sonsun şükranlarımı sunarım. Bizlere bu duyguyu yaşatan genç sporcularımızın hepsine teker teker öpüyorum. Türk sporuna böyle gençler yetiştiren ailelerine de teşekkür ederim’dedi.


Cevdet hoca, futbolcuların gelişiminden memnun
Manisa’ya Play-Off maçlarına şampiyon olarak gitmeyi başaran ve karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşayan Soma Linyitspor’da Antrenör Cevdet Yıldırım, ”Soma Sotesspor karşısında takım olarak ortaya koydukları futbolun akabinde, grup şampiyonluğu ve galibiyeti hak ettiklerini belirterek, “Takım olarak Soma Sotesspor karşısında ortaya koymuş olduğumuz futbolun karşılığını sahadan farklı galip ayrılarak elde ettik. Almış olduğumuz galibiyetle hedefimiz olan grup şampiyonluğuna ulaştık. Şimdi sırada Manisa’da oynanacak olan Play-Off maçları var. Burada da başarılı sonuçlar alarak, gidebildiğimiz en uç noktaya gitmek için mücadele edeceğiz” dedi.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi