20 Ocak 2011

Erzincan:Refahiye Spor Göz Kamaştırdı.

Ligte oynadığı 10 maçta kayıpsız yoluna devam eden Refahiye spor gözünü Bal ligine diktiDün kendi sahasında ağırladığı bölgesel ligin iddialı ve şampiyonluk adaylarından Sivas Özel idare Sporu mükemmel oyundan sonra 2 – 1 yenmeyi başardı.
Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklar şeklinde geçerken Sivas Özel i 20. dakikada Seyit Ahmetin ayağından bulduğu golle 1 – 0 öne geçti. Golden sonra baskısını artıran Refahiyespor aradığı golü ilk yarının son dakikalarında Vasfi’nin ayağından buldu.
İlk yarı 1 – 1 sona erdi. İkinci yarı daha baskılı oynayan ev sahibi ekipte golcü Vasfi ayağından bir gol daha bularak karşılaşmadan 2 – 1 galip gelmesini bildi.
Maçtan Sonra Açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Abdülkadir Can ''Öncelikle davetimize icap edip ilçemize geldikleri için Sivas Özel İdare Spor yöneticilerine, teknik ekip ve sporcularına teşekkür ediyorum. Karşılaşmanın 90 dakikası mücadeleci, kaliteli ve zevkli geçmiştir. Her iki takımıda mücadelesinden dolayı kutluyorum. Sivas Özel İdare güzel ve kaliteli bir takım kurmuş. Kendilerine bölgesel ligde başarılar dilerim. Özlenen Refahiye Sporu oluşturma noktasında çalışmamız son aşamasına gelmiş bulunmaktadır. Karşılaşmada 90 dakika boyunda üstün mücadele gösteren futbolcularımızı ve çalışmalarından dolayı hocamıza teşekkür ediyoruz. Bütün hemşerilerimizi takımını takımını yakinen takip etmesini ve desteklerini esirgememesini bekliyoruz. dedi ''
Günün başarılı ismi Takım kaptanı tecrübeli oyuncu Kemal Çukadar '' Takım olarak hedeflediğimiz Şampiyonluğa çok yaklaştık şimdi önümüzde playy off maçları var tüm hedefimiz Bal ligine katılamk bunun için elimizden geleni yapmaktayız bugünde bu çalışmalarımızın meyvesini sahada aldık.Tüm takım arkadaşlarımı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum inş hak ettiğimiz yerlere takım olarak geleceğiz '' dedi.

Resimler: www.refahiyespor.org.tr

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi