20 Aralık 2010

SİİRT: Polis Gücü Spor Yola Devam Dedi

SİİRT POLİS GÜCÜ SPOR, 19  ARALIK  2010 GÜNÜ SAAT:13-00 ’DA  2.NOLU SAHADA YAPILAN FUTBOL MÜSABAKASINDA, SİİRT KÖY HİZMETLERİ SPORU 2 - 1 YENEREK, PUANINI 15 ’E  ÇIKARDI.

Kulüp Yönetimi yaptığı   açıklamada; “Siirt Polis Gücü Spor olarak, Amacımız Siirtli gençleri sportif alanda değerlendirerek, onlara en güzel imkânları sunarak, öncelikle kötü ortamlardan kurtarmak. Siirt ilimizin sportif başarılarında her branşta pay sahibi ve söz sahibi olmak ve sporda kaliteyi artırmaktır istiyoruz. Şimdiden Siirtli gençlerin ilgi odağı olmayı başarması gurur verici bir gelişmedir. Bu sezonki ŞAMPİYONLUK hedefimize, Teknik heyetimiz ve futbolcularımızın gayretli ve kararlı çalışmaları  sayesinde  ulaştıracağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kulübün Sportif Direktörü Yunus EKİNCİ yaptığı açıklamada “Öncelikle futbolcularımı, bu zorlu maçta göstermiş oldukları özverili ve kararlı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Bu maç sonrası puanımızı 15’e çıkardık ve Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Aldığımız bu galibiyetle asla rehavete kapılmayacağız, her maça önem veriyoruz. Yönetimimiz çok güzel imkanlar sunuyor.Bu imkanlara layık olmak ve Şampiyonluk yolunda var gücümüzle mücadele edeceğiz.Her maça 3 puan parolası ile çıkıyoruz. Her zaman Siirt amatörüne yakışır şekilde kaliteli ve zevk veren bir futbol sergileyeceğiz. Siirtli spor severleri amatör futbol maçlarına çekerek, Siirt amatör lige ayrı bir heyecan, kalite getirmek istiyoruz. Ayrıca, bir  üst liglerde oynayabilecek kapasitede futbolcu yetiştirip,  kulüp olarak futbolcularımızın hedeflerini gerçekleştirebilmeleri yolunda onlara her zaman maddi , manevi ve sportif anlamda onlara her zaman destek olacağız. Diğer amatör futbol takımlara başarılar diliyorum” dedi.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi