13 Aralık 2010

SİİRT: Polis Gücü Spor Rüzgarı Esti!


Siirt Polis Gücü Spor, 12  Aralık  2010 Günü Saat:13-00 ’Da  2.Nolu Sahada Yapılan Futbol Müsabakasında, Siirt Sporu  4-2  Yenerek, Puanını 12 ’Ye Çıkardı.

Kulüp Yönetimi yaptığı   açıklamada; “Siirt Polis Gücü Spor olarak, Amacımız Siirtli gençleri sportif alanda değerlendirerek, onlara en güzel imkânları sunarak, öncelikle kötü ortamlardan kurtarmak. Siirt ilimizin sportif başarılarında her branşta pay sahibi ve söz sahibi olmak ve sporda kaliteyi artırmaktır istiyoruz. Şimdiden Siirtli gençlerin ilgi odağı olmayı başarması gurur verici bir gelişmedir. Bu sezonki ŞAMPİYONLUK hedefimize, Teknik heyet ve futbolcularımızın gayretli ve kararlı çalışmaları  sayesinde  ulaştıracağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Levent SÖYLER  ise, “Öncelikle futbolcularımı özverili ve kararlı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Bu maç sonrası puanımızı 12’ye çıkardık ve Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.Önümüzdeki hafta Siirt Köy Hizmetleri Spor ile önemli bir maçımız var, bu maç için özel  bir çalışma programımız olacak.Bu maç Şampiyonluk yolunda önemli bir maç olup, bu maçı mutlak surette kazanmamız gerekiyor.Bu maçı kazanmamamız için hiçbir mazeretimiz olamaz.Yönetim takımımız için müthiş şekilde ilgileniyor.Yönetimimiz çok güzel imkanlar sunuyor.Bize sunulan bu imkanlar ile Şampiyonluk yolunda var gücümüzle mücadele edeceğiz.Her maça 3 puan parolası ile çıkıyoruz. Öncelikle Siirt amatörüne yakışır şekilde futbol sergileyeceğiz. Seyircilere kaliteli ve zevki bir maç izletmek istiyoruz. Aldığımız galibiyetlerle asla rehavete kapılmayacağız, her maça önem veriyoruz. Önümüzdeki haftaki derbi niteliğindeki maça tüm Siirtli  spor severleri davet ediyor ve diğer amatör futbol takımlara başarılar diliyorum” dedi.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi