2 Aralık 2010

KÜTAHYA: ASKF Başkanı Murat CENGİZ, TBMM'de

Kütahya Konfederasyon Yönetim Kurulu,  kuruluşunun 30. Yılı anısına Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Mehmet Ali ŞAHİN’i 30 Kasım 2010 Salı günü makamında ziyaret etti. Bir saate yakın süren ziyarete Konfederasyon Genel Başkanımız Mehmet BAYKAN’ın Başkanlığında Genel Sekreter Ömer Remzi ARIKAN, Genel Başkan Vekili Hüseyin AR, Genel Başkan Yardımcısı Adnan ERSAN, Mali Sekreter Hatip ÇOPUR ve Yürütme Kurulu Üyeleri Musa SOYKARCI, Murat CENGİZ, Abdullah ALBUNAR ve Murat AYDIN katıldılar.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Mehmet Ali ŞAHİN amatör sporun sporumuzun temel taşı olduğunu, amatör spor kulüplerinin durumlarının iyileştirilmesi için yapılacak çalışmaların ve harcamaların hiçbir zaman boşa gitmeyeceğini vurgulayarak sürekli olarak çalışmalarımızı izlediğini ve bu konuda basın dahil her türlü kaynaktan bilgi aldığını ve yapılan çalışmalar sonucunda gördüğü gelişmelerin kendisini mutlu ettiğini ifade etti. Ziyaretin sonunda Genel Başkanımız Mehmet BAYKAN Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Mehmet Ali ŞAHİN’e Konfederasyonumuzun 30. Yılı rozetini takarak ziyaret anısına bir tabak sundu. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Mehmet Ali ŞAHİN de ziyaretin anısına Genel Başkanımız Mehmet BAYKAN’a bir hatıra tabağı armağan etti.

Kütahya ASKF Genel Başkanımız Murat CENGİZ  Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Mehmet Ali ŞAHİN e ilimizdeki amatör spor kulüplerinin tesis ve maddi açıdan  sıkıntıda bulunduklarını ilimizin ekonomik yapısı dolayısıyla gerekli sponsorların bulunamadığını , yerel yönetimlerinde gerekli destekleri olmadığından daha çok sayıda çocuklarımıza ve gençlerimize spor yaptıramadıklarını , bütün bu şartlara rağmen nufusuna göre çevre illerden daha fazla sporcuya sahip olduklarını söyledi.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi