6 Aralık 2010

ADANA: Tellidere’de Amatör Takım Hazırlığı

Adana’nın Seyhan İlçesi’ne bağlı Tellidere Mahallesi’nde amatör takım oluşturmak adına çalışmalar hız kazandı. Külliye camiin arkasındaki futbol sahasına inşaat yapılınca çalışmalarına bir süre ara verdiklerini belirten Gayri Federe Telliderespor Başkanı Münür Töre, “Şimdilerde ikinci parkın arkasındaki boş alanda 100’e yakın futbolcu ordumuzla çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. Günü kurtarmak adına burada değiliz. Mahallemizdeki gençlere sporu sevdirmek adına çözümler üretmekteyiz” dedi.

BAŞKAN ÖZTÜRK’E ÇAĞRI
Başkan Münür Töre, daha önce Külliye caminin arkasındaki boş alanın çevre düzenlemesi yaparak Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk’ün kendilerine kazandırdığını hatırlattı. Töre, “Burası inşaat olunca, sahamızda yok oldu. Başkan Öztürk’e sesleniyoruz. Daha önce destekleriyle bizleri mutlu eden başkanımızın aynı desteği yeni bulduğumuz futbol sahamızda da vermesini bekliyoruz. Başkanımızın gerekeni yapacağına inanıyoruz” diye konuştu.

MAHALLE MUHTARINA SESLENDİ
Mahallerine bir amatör spor kulübü kazandırmak adına 5 yıldır büyük mücadeleler verdiklerine dikkat çeken Töre, “İlk günkü gibi umutlu ilk günkü gibi heyecanlıyız. Dökme su ile değirmen dönmez. Bu takımın başarısı adına herkes taşın altına elini sokmalıdır. Diğer mahalle muhtarlarının mahallerinde faaliyet gösteren kulüpler için neler yaptığını duyuyor ve görüyoruz. Bizim mahalle muhtarının da bizlerin yanında olmasını bekliyoruz. Sonuçta gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıp spor sahalarına çekebilmek için varız” şeklinde konuştu.


0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi