8 Aralık 2010

ADANA: Şimdi Sıra Kayseri Yol’da

Bölgesel Amatör Lig’de Adana’nın gururu olan Gençlerbirliği, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kayseri Yolspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda devam ettiriyor.

Kulüp Başkanı Avukat Haluk Güner Köktürk, geride bıraktığımız haftada K.Maraş Belediye önünde başarılı futbollarını galibiyetle süslediklerini söyledi.

Bu başarılı performanslarını hafta sonunda Kayseri’de oynayacakları Yolspor karşılaşmasında da devam ettirmek istediklerini belirten Köktürk,  “Bu karşılaşmanın hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürmekteyiz. Galip gelebilmek adına var gücümüzü ortaya koyuyoruz. Adanaspor ve Demirspor gibi bizlerde Adana’yı en iyi şekilde temsil etmek için varız.”
 
Hedefe Koşuyorlar
1.Amatör Küme A-Grubu’nda haftanın önemli karşılaşmasında Kanalufuk engelini Ferit’in golüyle kayıpsız geçen Güney Yılıdzı’nda liderliği sürdürmenin mutluluğu yaşanıyor.
Galibiyet sonrası soyunma odasına gelen Kulüp Başkanı Hakan Bülent Yardımcı, başarılarından dolayı tecrübeli antrenör Nevzat Karabulut ve futbolcularını kutladı.

Hedefe emin adımlarla koştuklarını belirten Yardımcı, “Lige şampiyonluk düşüncesiyle girmiştik. Bu hedef doğrultusunda karşılaşmalarımıza çıkıyoruz. Kanalufuk engeli kayıpsız geçtik. Bu başarımızı ligde kalan maçlarda da göstermeliyiz” dedi.


Galibiyete Yemek
1.Amatör Küme A-Grubu’nda geride bıraktığımız haftada Gülpınarspor engelini 2-1’lık skorla deviren Denizli Mithatpaşaspor’da moraller süper.

Başkan Alparslan Sunme, kendilerine ait kulüp lokalinde teknik heyet ve futbolculara yemek verdi. Bu anlamlı galibiyet için teknik heyet futbolcularına teşekkür eden Sunme, “Kümede kalabilmek adına elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz” dedi.


Zafer Koç’dan Doğanspor’a Destek Sözü
Ceyhan AK Parti İlçe 2. Başkanı Zafer Koç’dan 1. Amatör Küme B-Grubu’nda bu yıl ligde kalabilmek adına var gücünü ortaya koyan Doğanspor’a destek sözü geldi.

Kulüp Başkanı Ayhan Apak, 2. Başkan Kenan Dündar ve Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Koç, Zafer Koç’u işyerinde ziyaret ettiler.

Ceyhan’da faaliyetlerini devam ettiren Ceyhanspor, Ceyhangücü ve Ceyhan Doğanspor’u yakından takip ettiğini belirten Koç, başarılarına sevindiğini ve başarısızlıklarına da üzüldüğünü söyledi. Ayhan Apak’ın yönetici arkadaşlarıyla birlikte Doğanspor’u ayakta tutabilmek adına büyük mücadeleler verdiğine dikkat çeken Zafer Koç, “Bende imkanlarım ölçüsünde bu kulübümüzün yanındayım” dedi.

Kulüp Başkanı Ayhan Apak da, vermiş olduğu desteklerden dolayı Zafer Koç’a teşekkür etti ve “Dökme su ile değirmen dönmez. Bu takımın başarısı için herkesin taşın altına elini sokmalıdır. Sonuçta bizler güzel ilçemizin gençlerine spor yaptırmak için varız.




0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi