20 Kasım 2010

SİİRT: Polis Gücü Şaha Kalktı

Siirt Polis Gücü Spor, 14/11/2010 Günü 2.Nolu Sahada Yapılan Futbol Müsabakasında, Siirt İdmanyurdu Sporu 12 – 01 Yenerek, Futbol Severlere Birbirinden Güzel Muhteşem Goller İzletti.
        
Kulüp Yönetimi yaptığı   açıklamada; “Siirt Polis Gücü Spor olarak,   “Amacımız Siirtli gençleri sportif alanda değerlendirerek, onlara en güzel imkânları sunarak, öncelikle kötü ortamlardan kurtarmak. Siirt ilimizin sportif başarılarında her branşta pay sahibi ve söz sahibi olmak ve sporda kaliteyi artırmaktır istiyoruz. Şimdiden Siirtli gençlerin ilgi odağı olmayı başarması gurur verici bir gelişmedir. Bu sezonki ŞAMPİYONLUK hedefimize, Teknik Direktörümüz Gazi BAŞ hocamız ve futbolcularımızın gayretli ve kararlı çalışmaları  sayesinde  ulaştıracağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Gazi BAŞ  ise, “Siirt Polis Gücü Sporun, İlimizdeki amatör futbol takımları içerisinde kalite ve imkanlar yönünden en cazip takım olduğunu, bu imkanlar ile Şampiyonluk hedefimize ulaşmak daha kolay ayrıca, futbolu çok seven, maddi ve manevi yönden desteklerini esirgemeyen bir yönetim var, başarı bir ekip işidir takım olarak inanırsak hiçbir şeyin zor olmadığını biliyoruz.Bu maçta bazı yeni oyuncularımızı denedik, önemli oyuncularımızın bazılarını zor geçeceği düşünülen bazı maçlar için bekletiyorum.Bir takımın yedek kulübesi kaliteli ise, başarı o  takım için  asla tesadüf olmayacaktır.Sahada hırslı ve kararlı bir şekilde çaba gösteren futbolcularımı kutluyor ve bu galibiyetle asla rehavete kapılmayacağız, her maça önem veriyoruz ve kimseyi küçümsemiyoruz.Diğer amatör futbol takımlara başarılar diliyorum” dedi.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi