5 Kasım 2010

ERZİNCAN: Erzincanspor Seri Peşinde

Türkiye Bölgesel Amatör Lig birinci grubunda mücadele eden ve hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Doğubeyazıtspor ile karşılaşacak olan Erzincanspor rakibini yenerek ligde üst üste üçüncü galibiyeti almak istiyor.

Erzincanspor Vedat Çimen tesislerinde Teknik Direktör Sait Şahinoğlu nezaretinde Doğubeyazıtspor maçının hazırlıklarını sürdüren Kırmızı siyahlı takımda tek hedef 7 Kasım Pazar günü oynayacağı karşılaşmadan üç puanla ayrılmak.

ŞAHİNOĞLU: KAZANMAK İSTİYORUZ
Hafta sonu kendi sahasında Doğubeyazıtspor ile karşılaşacak olan Kırmızı siyahlı takımda bütün hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor.

Teknik Direktör Sait Şahinoğlu, Pazar günü oynanacak olan Doğubeyazıtspor karşısından 3 puan almayı hedeflediklerini söyleyerek geçtiğimiz güzel bir skorla galip geldik, futbolcularım bu haftada kendi sahamızda yapacağımız karşılaşmada aynı mücadeleyi göstererek Doğubeyazıtspor karşılaşmasını kazanıp üst üste 3ç. Galibiyetimizi almak istiyoruz dedi.

ULUDAĞ: KAZANARAK GÜLMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Erzincanspor Genel Kaptanı Recep Uludağ, hafta sonu oynayacakları Doğubeyazıtspor karşılaşmasını da kazanarak ligde daha iyi bir konuma geleceklerini ifade ederek hafta sonu kazanarak gülmeye devam edeceğiz dedi .
Ligde oynadığı 4 karşılaşmadan 3 galibiyet bir de mağlubiyet alan Erzincanspor 9 puanla ligde 2. sırada bulunuyor. Kırmızı siyahlı takım hafta sonu oynayacağı Doğubeyazıtspor maçını kazanarak puanını 12’ye çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Oynadığı 3 maçta rakip kaleye toplamda 12 gol atan Erzincanspor kalesinde ise 7 gol gördü.

Genel Kaptan Recep Uludağ, hedeflerinin ligi tüm maçlarını kazanarak şampiyon tamamlamak olduğunu belirterek, ” Lig sonuna kadar kazanarak şampiyon olmak için mücadele ediyoruz. Ancak hedefimiz ligi centilmence mücadele ederek şampiyon olarak tamamlamak Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden takımımızı 3. lige çıkarmak için iyi bir ekip oluşturduk. Takım olarak her maçta kazanmayı hak eden bir futbol ortaya koyuyoruz Lig sonuna kadar centilmence mücadelemizi sürdürerek şampiyon olacağız. Bu hafta Doğubeyazıtspor centilmence mücadele ederek yenip gülmeye devam etmek istiyoruz. Bunu başaracak oyuncu kadroya sahibiz dedi

HIZLI AHMET, HIZLI BAŞLADI
Erzincanspor geçtiğimiz hafta transfer süresinin son gününde Erzincan’da spor kamuoyu tarafından hızlı Ahmet olarak tanınan Ahmet Taşkıran ile anlaşma sağlamıştı. Ahmet Ardahan Belediyespor karşısında oynadığı futbol ve attığı gollerle golcü bir futbolcu olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu.

Kırmızı siyahlı takımın 4-2 kazandığı karşılaşmanı 2 golünü atan Ahmet, Erzincanspor gibi bir camiada futbol oynadığı için mutlu olduğunu söyledi. Ahmet Taşkıran, “Zor maçlar oynayacağız. Bu maçlara konsantre olup kazanmak istiyoruz. 3. Lige çıkmak istiyorsak oynayacağımız bütün maçları kayıpsız atlatmamız gerekiyor, İçerde ve dışarıda kazanmak zorundayız. Bu hafta kendi sahamızda Doğubeyazıtspor karşısında kazanmak istiyoruz dedi.
Haber:erzincanspor.net

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi