20 Kasım 2010

ELAZIĞ: Elazığ Belediye Spor Yine Galip

Elazığ Belediyespor evinde ağırladığı puan cetvelinde 8. sıradaki rakibi Osmaniye Önderspor'u 3-2 yenerek haftayı karlı kapattı.
      
Bölgesel Amatör Ligde ilimizi 5.Grupta  temsil eden Elazığ Belediyespor , daha karşılaşmanın 3.dakikasında Osmaniye  Önder Spordan Murat Çaydemir'in attığı gol ile 1-0 mağlup duruma düşerken, temsilcimiz  erken gelen golün etkisinden  14. dakikada  Atilla Çalım’ın attığı golle kurtulurken eşitliği de sağlamış oldu. 1-1
     
İlk yarının son dakikalarında Osmaniye Önder Spor , Ayhan Turgutalp'in  defansımızın bir anlık hatasından faydalanarak  attığı golle bir  kez daha temsilcimiz karşısında öne geçti 2-1. İlk yarı bu skorla kapandı.

İkinci yarıda ceza alanı önünde kazandığımız faul atışında Hayati Çubukçu düzgün bir vuruşla golü buldu.2-2.  Eşitliği sağlayan Elazığ Belediyespor, dakikalar 90+2  yi gösterirken Atilla Çalım'ın ayağından bir kez daha golü bularak maçı da 3-2 kazanmasını bildi.
    
Hafta sonu deplasmanda Malatya İl Özel İdaresi sporla karşılaşacak olan temsilcimiz Elazığ Belediye spor, çalışmalarına ara vermeden başlarken, oynadığı 5 maçı kazanıp 1 mağlubiyet alarak şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösterdi.

                                       
Sami TÜRKMEN

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi