3 Kasım 2010

ADANA: Gençlerbirliği Yüreğir'in Kulübüdür !

Unutma Çelikçan,
Gençlerbirliği 
Yüreğir’in kulübüdür

Türkiye’de bir çok belediye başkanı ilçesindeki amatör spor kulüplerinin yükünü omuzlarına almış durumda…
Maalesef…
Bizim Adana’nın Yüreğir ilçesinde bir amatör spor kulübü var…
Yüreğir ilçemizi Deplasmanlı Amatör Ligi’nde gururla temsil ediyor…
Bu hafta sonunda da ciddi bir sınavı var…
Maçlarını da yine bu ilçenin statlarında oynuyor…
Sporda bir çok olaya duyarsız kalan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Gençlerbirliği’ni adeta görmezlikten geliyor… Başkan Haluk Göktürk’ün destek çağrılarını da duymak istemedi…
Unutma Sayın Çelikcan, Gençlerbirliği Yüreğir’in kulübüdür… Sende bu güzel ilçemizin belediye başkanısın…
Senin de çorbada tuzun olsun…
Biran önce Köktürk ve arkadaşlarının onurlu mücadelesine katkıda bulun…
Müjdeni bekliyorlar…

Hamza GÜNGÖR


Köktürk’den maça davet
Deplasmanlı Amatör Lig’de Adana’nın gururu olan Gençlerbirliği’nde Kulüp Başkanı Avukat Haluk Güner Köktürk, Pazar günü saat 13.30’da Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda ağırlayacakları lider Kayseri Pansu Şekerspor karşılaşmasına tüm Adanalı futbolseverleri davet etti.

Karşılaşmanın ücretsiz olduğunu ve bu karşılaşmayı kayıpsız geçmeleri durumunda liderliğe yerleşeceklerini hatırlatan Köktürk, “Bir tek destekçimiz Demirspor kulüp başkanı Mustafa Tuncel’dir. Kulüp olarak Tuncel’e teşekkür ediyoruz. Aynı ilgi ve desteği herkesten bekliyoruz. Sonuçta bizler Adana için mücadele etmekteyiz. Dökme su ile değirmen dönmüyor. Bu takımın başarısı için herkes elini taşın altına sokmalıdır.”


Şafak, Kalede Güven Veriyor
Seyhan Belediyespor’un U-16 ve U-17 kategorilerinin kalesini koruyan Şafak Gayır, başarılı performansıyla beğeni topluyor. Gerek fiziği gerekse kurtarışlarıyla dikkat çeken Mavi-Beyazlı ekibin bir numaralı ismi Şafak Gayır, geride bıraktığımız haftada Yenibeygücü karşılaşmasında güven verdi.

Kendisine destek olan antrenörleri ve ailesine teşekkür eden Şafak Gayır, “Her futbolcu gibi bende günün birinde profesyonelliğe geçmek istiyorum. Bunun için elimden gelen tüm çabayı sarf ediyorum” dedi.


Kanalufuk Yakın Takipte
1.Amatör Küme A-Grubu’nda mücadele eden Kanalufukspor, başarılı performansıyla lider Güney Yıldızı’nı yakın takibe aldı. Geride bıraktığımız haftada ligin önemli ekiplerinden Sağlıkspor engelini de 1-0’lık skorla geçen Kanalufuk, şampiyonlukta iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Rahatsızlıktan kurtulan antrenör Mustafa Çetin,Sağlık önünde ortaya konulan futbol ve elde edilen galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Efsane Başkan Davut Ardıç, Genel Kaptan Remzi Kuşdemir, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ardıç ve yöneticilerinin kendilerine büyük destek verdiğine dikkat çeken Çetin, “Lige şampiyonluk düşüncesiyle girdik. Son iki sezondur averajla kaybettiğimiz şampiyonluğa bu yıl ulaşmak istiyoruz. Başarılı performanslarından dolayı futbolcu kardeşlerimi kutluyorum”  dedi.

1 Yorum:

ads1940 dedi ki...

Başkan Mahmut Çelikcan dan bu takıma sahip çıkmasını, bu takıma 5 bin kişilik stad yapmasını bide Taraftar için deplasmanlara ücretsiz otobüs kaldırmasını istiyoruz.

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi