8 Kasım 2010

ADANA: Gençlerbirliği Lideri Bekliyor

Deplasmanlı Amatör Lig’de başarılı sonuçlarıyla dikkat çeken Gençlerbirliği, yarın saat 13.30’da Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda lider Kayseri Pansu Şekerspor’u ağırlayacak.

Kırmızı-Beyazlı ekibin Genel Kaptanı Erol Yarçe, teknik heyetin bu karşılaşmaya futbolcularını en iyi şekilde motive ettiğini belirtirken, kazanmak adına ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerini söyledi.

Bu maçı kayıpsız kapatmaları durumunda liderliğe uçacaklarını hatırlatan Yarçe, “Kulüp Başkanımız Avukat Haluk Güner Köktürk’ün önderliğinde takımımızı ayakta tutabilmek adına büyük mücadeleler vermekteyiz. Bizim bu onurlu mücadelemizde katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Kanal’ın GÜCÜ var
1.Amatör Küme A-Gençler Ligi’nde grubunun güçlü ekiplerinden Kuzey Adanaspor engelini Mehmet Demir’in golüyle  kayıpsız geçen Kanalgücü’nde mutluluk rüzgarları esiyor.

Yıllardır bu takımın ayakta durabilmesi adına büyük mücadeleler veren tecrübeli isim İhsan Yalkın, Kuzey Adanaspor önünde ortaya konulan futbol ve alınan galibiyetin kendilerini son derece memnun ettiğini söyledi.

Başarılı mücadelelerinden dolayı futbolcu  kardeşlerine övgüler yağdıran Yalkın, “Kısıtlı imkanlarla neler yapabileceğimizi en iyi şekilde gösteriyoruz. Başarılı sonuçlarımıza devam etmeliyiz. Futbolcu kardeşlerimin gözlerinden öpüyorum. Onlar her şeyin en iyisine layıktır” dedi.


Mehmet Yağız’a başkan morali
1.Amatör Küme A-Grubu’nda zirvede bulunan Güney Yıldızı’nda Kulüp Başkanı Hakan Bülent Yardımcı, maçta sakatlanan golcü futbolcusu Mehmet Yağız’ı evinde ziyaret ederek moral verdi.

Antrenör Nevzat Karabulut’la birlikte Yağız’ın Gülbahçesi Mahallesi’nde bulunan evine gelen Başkan Yardımcı, ailesiyle de görüştü.

Mehmet Yağız’ın iki hafta önce 5-3 kazandıkları Gülpınarspor karşılaşmasında sakatlandığını hatırlatan Antrenör Karabulut, “Mehmet takımımızın önemli bir futbolcudur. Biran önce sahalara dönmesini bekliyoruz” dedi.

Güney Yıldızı Kulüp Başkanı Hakan Bülent Yardımcı, telefonla Adana’nın tanınmış doktorlarından Ercan Atalay’ı arayarak futbolcusuyla ilgilenmesini istedi. Yardımcı, “Bizim için sporcularımızın sağlıda önemlidir. Mehmet Yağız’ın  iyi bir futbolcu. Başarılı performansını profesyonelliğe dönüştürmesini bekliyoruz” diye konuştu.

Mehmet Yağız da, gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğu görüldü ve kendisini ziyaret eden Kulüp Başkanı Yardımcı ve antrenörü Karabulut’a teşekkür etti.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi