31 Ekim 2010

SİİRT: Polis Gücü Spor, Dostluk ve Kardeşliğe Katkı Gecesi Düzenledi

30/10/2010 günü Saat:19.00’da Adanalı Yemek Lokantasında, 2010-2011 sezonu öncesi, dostluk ve kardeşliğe katkı gecesi düzenlendi. Geceye Sayın Vali Yardımcı Yunus SEZER, Sayın İl Emniyet Müdürü Recep GÜVEN, Siirt Spor Yönetimi ve Siirtli İş adamları katıldı.

Yemekli ve güzel bir sohbet ortamında geçen gecede, öncelikle misafirler ağırlandı, sohbet ortamını geçildi ardından, Siirt Polis Gücü Spor yöneticisi Mustafa DURMAZ’ın konuşmasının ardından, İl Emniyet Müdürü Sayın Recep GÜVEN gece ile ilgili konuşma yaptı.

Daha sonra 56 numaralı Siirt Polis Gücü Spor forması ve 1 adet top açık artırma ile açık artırma ile satışa sunuldu, çeşitli iş adamlarının katılımı neticesinde, 6000 TL.’ye Siirt Can Özel Güvenlik Şirketi yetkilisi Nimet ÖZER’e satıldı.Bunun yanında ayrıca diğer iş adamlarınca yapılan katkı neticesinde, 22.000 YTL civarı toplandı.
 
Siirt Polis Gücü Spor Yöneticisi Mustafa DURMAZ, gece ile ilgili olarak yaptığı konuşmada şunları söyledi : “Bilindiği üzere Polis gücü Spor kulübü 1993 yılında kurulmuş ve o günden bu güne sizlerin verdiği maddi ve manevi her türlü destek ve yardımlarla birçok başarıya imza atmıştır. Her yıl bir çok gencimize spor yapma imkânı veren kulübümüz 2009 yılında aldığı bir kararla artık hem futbolda hem de basketbolda faaliyet göstermeye başlamıştır. Bu yıl 80 futbol branşında 80 de basketbol branşında toplam 160 kardeşimize spor yaptırmayı hedeflemekteyiz. Kıymetli katılımcılar, spor öyle etkili bir faaliyettir ki, ortak yanı olmayan birçok insanı bir araya getirir aynı coşkuyu yaşatır, bu olağan üstü hali sağlayan unsur stadyumlardır. Öte yandan takım olmak, belli disiplinleri kazandırır; en basta paylaşımı, hoşgörüyü, kardeşliği ayrıca takım halinde hareket,  birlikte iş yapmayı, görev dağılımını ve takım içinde sevgi ve saygıyı, bu güzelliklerin yanında bazı kötülüklerinde önüne geçer. Spor yapan genç suç ve suç örgütlerinden uzak durur, hırsız, arsız, çete üyesi ve madde bağımlısı olmaz ayrıca başıboşluktan kurtulur, takım disiplini onun hayatını da disipline eder onu başarılı ve örnek bir insan yapar.

Polis gücü spor kulübü neden var…. konuşmamın başında ifade ettiğim gibi kulübümüz bünyesinde lisanslı160 sporcumuz var. Bir kısmı müsabakalara katılırken bir kısmı henüz o sporu öğreniyorlar. Birçok profesyonel takımdan daha fazla sporcuyu barındıran kulübümüzün ana hedefi; bu gençlere hem spor yapma imkânı vermek hem de suç ve suç örgütlerinin tuzaklarından muhafaza etmektir. Sporcularımız 12- 25 yaşları arasında ve birçoğu kenar mahallelerde yaşayan ve maalesef Spor yapma imkânı olmayan ailelerin çocuklarıdır. Polis gücü spor kulübü bir spor kulübünden çok bir sosyal sorumluluk projesinin adıdır. Bu yönüyle spor kulübümüz 17 yıldır Siirt’imize hizmet etmektedir.

Kıymetli katılımcılar takdir edersiniz ki bu tip sosyal sorumluluk projeleri her kurum ve kuruluşa hatta her bir bireye bir takım sorumluluk ve yükümlülükler getirir. İşte bu gece burada bulunan siz değerli katılımcılarımızdan beklentimiz bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmayarak gösterdiğiniz samimi manevi desteğin gecenin akabinde yapacağınız maddi desteklerinizle de sürmesidir. Unutmayınız ki veren el alan elden hayırlıdır. Yapmayı planladığınız yardımlar, Siirt’in geleceği olacak bu gençlere en güzel destek olacağına inanıyorum.Sözlerime son verirken hepinizi saygı ile selamlıyor ve hayırlı geceler diliyorum.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi