20 Ekim 2010

İZMİR: Poyracık Spor, Yeni Çamdibi’nde Bulamadığını Öz’ünde Buldu


İzmir Süper Amatör liginde 4.hafta İzmir Özçamdibi spor’a konuk olan Poyracık Spor, rakibini 4-0 yenerek deplasmanda 3 puan almasını bildi. 2. hafta Yeniçamdibi spor‘a yenilen Poyracık spor, Özçamdibi spor’u yenerek telafi etti.

Maça iyi başlayan Poyracık Spor;

Poyracıkspor, 7.dakikada Yücel’in 35 metreden defansın arkasına attığı uzun pas ile Melih’in topu 15 metre sürdükten sonra ceza sahasına girer girmez yaptığı düzgün vuruş ile 1-0 öne geçti.

24.dakikada Poyracık Spor kendi kalesinden başlayarak rakip ceza sahasında sonlana paslaşmada kaptan Musa’nın müthiş ortasına Erman’ın topa gelişine vurması ile skor 2-0 oldu.

İlk yarı Sonucu: Özçamdibi 0-2 Poyracıkspor

İkinci yarıya kırmızı-beyazlı ekip Poyracıkspor etkili başladı.

54.dakikada Mert’in düzgün vuruşu ile skor 3-0 oldu

76.dakikada Raşit’in çok güzel kafa golüyle maçtaki gol perdesi kapanmış oldu.

Maçın sonunda 4-0 gibi net bir skor ile maçı kazanmasını bilen Poyracık Spor, ligde 2.sıraya oturarak, bu ligde ne kadar iddialı olduğunu ve farklı galibiyetlerin tesadüf olmadığını göstermiş oldu.

Poyracık Spor Başkanı Şerif TOPAL, maç sonrası yaptığı açıklamada; “Çok güzel bir galibiyet aldık. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Artık bu maçı unutarak önümüzdeki hafta oynayacağımız derbi niteliğinde olan Bergama Spor maçını düşünmeye başlamalıyız.” dedi.


Deplasmanda alınan galibiyet Poyracık ilçesini sevince boğdu.



Haber: Cevdet YILDIRIM 




0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi