17 Ekim 2010

AFYON: Mahmutköyü Spor'da Hasan Güzelyayla'dan 3'lük Atış

Afyon 1. Amatör Ligde Pazar günü oynanan maçta Çayırbağ Belediye Spor- Mahmut Köyü Spor arasındaki karşılaşmayı Mahmut Köyü Spor 4-3 almayı başardı. Karşılaşmanın ilk yarısında Ali Haydar Kutluy ile penaltı kazanan Mahmut Köyü Spor, Hasan Güzelyayla ile golü buldu.

İlk yarısı 1-0 biten karşılaşma oldukça da sert ve heyacanlıydı. İkinci yarının 58. dakikasında Hasan Güzelyayla 30 metrelik frikik golüyle adeta şapka çıkarttırdı, 2-0. Dakika 75 de bu kez Hasan Korkmaz ile durumu 3-0'a getiren golü attı. Mahmut Köyü Spor  galibiyetin sevincini daha üzerinden atamamışken durum 3-1 oldu.

Dakika 80'i gösterirken Hasan Güzelyayla kendisinin 3. takımının 4. golünü kaydetti, 4-1. Ev sahibi takım farkı azaltma çabasını sürdürürken 2. golünü buldu, bu gol ile umutlanan Çayorbağ Bld. dakika 90'ı gösterirken 3. golünü buldu, ama zaman da bitmişti. Mahmut Köyü Spor 4-3'lük galibiyetle 2 .haftada 3 puanı hanesine yazdırdı.

Mahmut Köyü Başkan Yardımcısı ve basın sözcüsü Mevlüt Karademir, skordan memnun olduklarını ayrıca; yapılan transferler Hasan Güzelyayla'nın da doğal olarak göz doldurduğunu ifade ederken, "Takım olarak da rayına oturduğumuzu düşünüyorum, kalecimiz Şenol Saygılı'nın da çok top çıkardı, adeta kalesinde devleşti, oyuncularımız sahada verilen görevleri tam anlamıyla yerine getirmiştir, hepsinide yürekten kutlarım, beklentilerimizi tekrarlamak gerekirse, ilkeli, prensipli, samimi, açık olan bir takım ve kulüp olmak istiyoruz. Keyif alıp, keyif vermek istiyoruz. Rakibi oynatmayan, kendisi oynayan bir takım olmak istiyoruz. Biz istediğimiz sonuca zorda olsa ulaşmasını bildik, artık önümüzdeki maçlara bakacağız." dedi.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi