12 Ekim 2010

AFYON: Mahmut Köyü Spor'dan İddialı Başlangıç: 5-1

Afyonkarahisar 1. Amatör Ligin ilk hafta karşılaşmaları tamamlandı. İlk hafta Mahmut Köyü Spor-Karacaören Spor arasındaki maç 5-1 lik Mahmut Köyü Sporun galibiyetiyle bitti.
 
Maçtan önce Mahmut Köyü Spor kaptanı Fatih Yalçın  yeni sezonda karşı takıma ve hakemlere çiçek vererek yeni sezonun hayırlı geçmesini centilmenlikle bitmesini temenni etti.
 
Bu sezon Mahmut Köyü Spor'ub süper transferi Hasan Güzelyaylaya ilk 11 de yer alarak  maça başladı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Mahmut Köyü Spor daha 7 dakikada Ali Haydar Kutlu'nun golüyle  öne geçerek skoru 1-0 getirdi. Mahmut Köyü Spor'un 5. kez direkten dönen topu ile kontraatak bulan Karacaören Spor 38. dk  durumu 1-1'e getirdi ve maçın ilk devresi berabere tamamlandı.
 
İkinci yarı başlar başlamaz dk 55 te Hasan Korkmaz, sıfırdan harika bir golle takımını 2-1 öne geçirdi. Hasan Güzelyayla'nın asistleriyle dk 70 te Ali Haydar Kutlu  kendisinin 2. takımının 3. golünü attı 3-1. Yeni transfer Hasan Güzelyayla dk 78 de durumu 4-1'e getiren golü atarak yeni takımında ilk golüyle tanıştı. Dk 85 te ise Ali Haydar Kutlu kendisinin 3. takımının 5. golünü atarak perdeyi kapattı. 
 
Maçtan sonra acıklamada bulunan Mahmut Köyü Spor yöneticisi ve basın sözcüsü Mevlüt Karademir "Lige iyi başladık, devamı gelecektir, oyunun başında konsantrasyon sorunumuz yoktu, oldukça heyacanımız vardı, başta defans ve hücum anlamında sıkı bir görüşme yaptık,  Karacaören Spor da  iyi oynadı. Ancak ikinci yarıda kendimizi daha iyi ifade ettik. Bütün oyun boyunca mücadele ettik. Sonuçlardan mutluyum, ilk maçımızda önemli bir adım attık ancak yeterli değil'' dedi.
 
Yeni transferlerle rakiplerine göz dağı veren Karademir, "Hasan Güzelyayla profesonel bir futbolcu, O'nu takımımıza getirmekle tarih yazdığımız için mutluyum. Takımdaki diğer arkadaşlarada  teşekkür ediyorum"  dedi.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi