16 Ekim 2010

ADANA: KUPA MUTLULUĞU

Geçen yıl Adana amatör kümesinde başarıya ulaşan kulüpler, önceki akşam Erten Oteli’nde organize edilen törenle kupalarına kavuştular.

Slayt gösterisiyle tören başladı. Adana ASKF Genel Başkanı Ali Gülleri, yaptığı açılış konuşmasında amatör spor kulüplerine ellerini uzatan Adana Valisi İlhan Atış başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zihni Aldırmaz, Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan ve Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci ‘ye teşekkür etti.
Gülleri, her yıl olduğu bu yılda statları istenilen kıvama getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye de övgüler yağdırdı. Yıllardır Adana’da amatör sporun gelişimi için büyük gayretler sarf ettiğini belirten Gülleri, “Aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde çalışmalarıma devam etmekteyim” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgaffur Büyükfırat, “Her okul bir spor kulübüdür. Sizleri başarı çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum” diye konuştu.
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, belediye başkanı  seçildikten sonra amatör spora ciddi katkılar koyduğunu ifade ederek, “Pozantıspor bu yılda belirlediği hedefe emin adımlarla yürüyor. Geçmiş yılların aksine son iki sezonda centilmen görüntümüzle dikkat çekmekteyiz. Bu görüntümüze devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, amatör sporun gelişimi için dün olduğu gibi bugünde katkı koymaya devam edeceğini müjdeledi. Zenbilci, ilçesinde amatör spor için var gücünü gösteren salonda bulunan Sarıçam Buruk kulüp başkanı Cabbar Konuk ve Baklalıspor kulüp başkanı Süleyman Göçmen’e de teşekkür etti.

Vali Yardımcısı Reşat Özdemir de, Adana’da amatör sporun gelişimi için çalışan kişilere teşekkür etti.

Konuşmalar sonrasında amatör spora destek olan Vali İlhan Atış ve belediye başkanlarına teşekkür plaketi verildi. Daha sonra geçen yıl başarılı olan amatör spor kulüpleri kupalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi