31 Ekim 2010

ADANA: İspir:Torosspor Örnek Kulüp Oldu

Adana amatör spor kulüplerinden Torosspor’un Onursal Başkanı Mustafa İspir, yöneticileri ve basın mensupları  önceki akşam yemekte bir araya geldi. Kısa sürede Torosspor’un Adana’da örnek bir kulüp konumuna geldiğini belirten İspir, aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde çalışmalara devam ettiklerinin altını çizdi.

Yemekte Onursal Başkan Mustafa İspir’le birlikte yöneticiler Veysel Alanoğlu, Ramazan Akaslan, Ali Elbasan, Abdulvahip Gökkaya, Niyazi Doğaner ile antrenörler Mustafa Yürür, Hacı Ali Erdoğan hazır bulundu. Yaklaşık 2 saat süren yemekte spor konuşuldu. Basın mensuplarının sorularını içtenlikle yanıtlayan işadamı Mustafa İspir, oğlunun futbol sevgisinin kendisini de yönetici yaptığını söyledi.

Futbolun bambaşka bir heyecan olduğunu dile getiren İspir, “Antrenör Mustafa Yürür ve arkadaşlarının disiplinine hayranım. Minik sporculara sadece futbol eğitimi vermiyorlar. Onların dersleriyle birlikte her şeyleriyle ilgileniyorlar. Kısaca bir baba şefkati ile yaklaşıyorlar. Böylesine önemli bir amatör spor kulübüne hizmet ettiğim için keyifliyim” dedi.

Torosspor’un her şeyi olan Mustafa Yürür de, takımlarına  hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan işadamı Mustafa İspir’e teşekkür etti ve “Adana amatör kümesinin böylesine spor gönüllüsü isimlere ihtiyacı var. Tüm işadamlarımızı amatörlere sahip çıkmaya davet ediyoruz.”




0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi